Cătălin Botezatu a apărut pe podium în şort

De Erika Chivu, pe

În primul weekend călduros al verii, Cătălin Botezatu a organizat un show de modă mixt, pe o plajă din Mamaia. Designer-ul a apărut pe podium în şort. Prezentarea, care a avut loc…
… la 33 de grade, a îmbinat îndrăzneala şi luxul extrem. Cei mai frumoşi manechini din România au defilat pe podium în lenjerie, cu mănuşi de piele şi ciorapi până la genunchi, ducând cu ei sticle şi cutii de şampanie Mumm. Luxul a fost prezent pe podium prin intermediul rochiilor de seară şi al elegantelor costume masculine.

Printre momentele inedite ale prezentării s-a numărat apariţia unui model într-o rochie elegantă, cu decolteu transparent, dar şi defilarea unui menchin-poliţist care a purtat pe umăr o sticlă de şampanie gigant, de 10 litri.

La final, a apărut pe podium şi designer-ul Cătălin Botezatu, îmbrăcat lejer, în costumaţie de plajă: pantaloni scurţi Louis Vuiton şi cămaşă roz, creaţie proprie.
După prezentare, Cătălin Botezatu s-a relaxat pe plajă alături de Tania Budi, cu care a discutat despre concurentele rămase în competiţia de la show-ul „Burlacul”.

Show-ul a continuat seara într-un club din Mamaia, unde Cătălin Botezatu şi-a prezentat o colecţie Haute Couture.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!