Cătălin Botezatu a adus paradele Rusiei comuniste pe podium!

De Unica.ro pe

După un periplu prin ţară unde şi-a lansat cu succes primul volum autobiografic „Trei vieţi. Pedeapsa”, deja sold-out, cu o seară înaintea zilei sale de naştere, şi între filmările…
 pentru Next Top Model, Cătălin Botezatu a revenit la domeniul care l-a consacrat: moda. Şi-a lansat o nouă colecţie de lenjerie intimă şi tricouri, mixtă, cu puternice influenţe ruseşti.

Cătălin Botezatu a deschis cea de-a doua seară a Bucharest Fashion Week, punând în scenă un show fashion excepţional, „Russian”.

Timp de mai bine de 20 de minute, peste 30 de modele au defilat printre flăcări şi în faţa unor ecrane LCD pe care rulau imagini de arhivă cu defilări populare şi militare din Rusia comunistă.

Prezentarea a fost deschisă de parada unor manechini îmbrăcaţi în uniforme militare ruseşti care au defilat pe podiumul de peste 30 de metri în pas sacadat asemeni celui militar.

Defilarea manechinilor-soldaţi a fost urmată de prezentarea pieselor colecţiei mixte Russian care conţine lenjerie intimă, tricouri, blănuri, jachete, pantaloni şi accesorii scumpe, totul având inspiraţie rusească şi reinterpretând Rusia comunistă şi tradiţiile siberiene.

Culorile şi detaliile au fost specifice portului tradiţional rusesc dar şi uniformelor armatei sovietice: alb, roşu, bej, verde, negru.  

Lenjeria intimă masculină a fost completată de tricouri cu imprimeuri inspirate din costumaţia soldaţilor şi locotenenţilor sovietici – epoleţi, insigne, decoraţii, căciuli îmblănite.

Lenjeria intimă feminină a fost copletată de blănuri siberiene, jachete army, eşarfe gipsy, dar şi accesorii supradimensionate inspirate de celebrele Matryoshka.

Machiajul modelelor a fost asigurat de Mirela Vescan iar hair-styling-ul de echipa Laurent Tourette.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro