Ben Stiller şi Owen Wilson au făcut furori la Săptămâna Modei

De Geo Berciu, pe
Celebra formulare "Viaţa bate filmul" se potriveşte perfect momentului susţinut de Ben Stiller şi Owen Wilson pe podiumul de defilare, la Săptămâna modei de la Paris, unde au făcut furori la cea recentă prezentare Valentino.

Ben Stiller şi Owen Wilson, protagoniştii peliculei „Zoolander”, au fost cooptaţi de Casa de modă Valentino pentru o prezentare aparte. Cei doi şi-au reluat rolurile şi au defilat la Săptămâna modei de la Paris în cele mai noi produse ale celebrului brand.

ben-stiller-owen-wilson-valentino 1

Show-ul lor a fost unul de excepţie, mai ales că, în timpul prezentării, artiştii s-au întrecut în poziţii amuzante, în semn de omagiu adus peliculei din 2001 care a parodiat numeroase aspecte din industria modei. Momentul lor a făcut furori pentru cei prezenţi la defilarea Valentino, care s-au întrecut în aplauze şi în făcut de fotografii.

ben-stiller-owen-wilson-valentino 2

Ben Stiller şi Owen Wilson, interpreţii rolurilor Derek Zoolander şi Hansel, două modele masculine care nu strălucesc prin inteligenţă în filmul „Zoolander”, vor reveni pe micul ecran în 2016, în continuarea celebrei pelicule.

(Sursa foto: Hepta, Northfoto)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!