Bărbații spun cum nu le place să ne îmbrăcăm la prima întâlnire

De Amelia Matei, pe
Prima întâlnire: un eveniment cu emoții, stres, presiune, încă de când încep temeinic pregătirile. Ne dăm peste cap, ne punem cea mai bună rochie, încercăm să nu scăpăm din vedere nici un detaliu, doar pentru a-l da pe spate pe el.

Numai că unele eforturi sunt prea forțate, iar ei văd asta. Așa că au decis să facă o listă cu lucrurile care nu le plac, din punct de vedre al look-ului nostru, la prima întâlnire.

Tocuri pe care abia mergem

Cu siguranță suntem îndrăgostite peste cap de pantofii cu toc pe care îi avem în garderobă și vrem să-i dăm pe spate cu ei pe potențialii parteneri la prima întâlnire. O pereche de încălțări te fac să arăți trăsnet doar dacă stai confortabil pe ei și nu pari că faci echilibristică. În plus, bărbații vor să știe cu exactitate de la început care este înălțimea ta reală. Așa că, pentru că vrei să fii atât de sexy, e mai bine să nu îți pui cele mai înalte tocuri pe care le ai acasă.

Haine largi și necălcate

Pentru că noi îi analizăm din vârful firului de păr și până la degetul mare de la picior la prima întâlnire, nici noi nu scăpăm de scanarea lor. Iar o bluză de training, un tricou necălcat, pantalonii sport nu fac deloc o impresie bună, spun ei.

Citește și: Cum să te porți ca o femei și să gândești ca un bărbat

O fustă prea scurtă și prea strâmtă

Dacă vrei să porți ceva scurt, ia-ți fuste sau rochițe largi, prin care să îți etalezi picioarele frumoase. Fusta scurtă și strâmtă este un mare ”nu” pentru că se poate ridica la cel mai mic pas, deconspirând lucruri pe care doar el vrea să le descopere.

Hainele nou-nouțe

Din experiențele lor la primele întâlniri, domnii susțin că fetele nu trebuie să poarte haine cumpărate în ziua aceea sau cu puțin timp înainte, special pentru ocazie. Motivul este unul cât se poate de pragmatic: nu știi cum se poate ”comporta” vestimentația. Astfel, dacă materialul nu este unul de calitate, se poate șifona prea tare sau poate avea un miros ciudat în contact cu pielea ta, astfel că te poți face de râs. În plus, dacă în cabina de probă totul părea sub control, situația se poate schimba în timpul întâlnirii: poate materialul se lărgește prea tare și îți cade de pe umeri, la fel și o bretea care nu părea atât de largă, etc.

Mult machiaj

A devenit un lucru comun pentru o femeie să se machieze mai tot timpul. De ce ar face excepție la prima întâlnire, când chiar vrea să impresioneze. Însă nu este niciodată o idee bună să exagerezi cu fardatul. Ei spun că nu trebuie să ai mult ruj și că nu trebuie să depășești conturul buzelor, chiar dacă intenția ta este de a le face mai senzuale. Și ”adevărata ta față” este importantă. Este una când îți acoperi un coș ieșit exact în ziua aceea, de stres, și alta când ieși din casă ”ascunsă” sub câteva straturi de cremă, primer, cremă-contur, fond de ten și iluminator.

Citește și: Cum știi că trebuie să pui punct unei relații

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!