Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit

De Oana Savin pe 18 septembrie 2018
Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit civil, în urmă cu câteva zile, la o judecătorie din New York. Vestea a fost confirmată de unchiul modelului, actorul Alec Baldwin.

După ce au fost văzuți în urmă cu câteva zile la o judecătorie din new York, unde și-au obținut licența pentru căsătorie, au apărut zvonuri că cei doi s-au și căsătorit civil, urmând ca ceremonia religioasă să aibă loc peste câteva săptămâni.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru People că cei doi nu au mai avut răbdare și au decis să se căsătorească mai repede.

Au făcut asta (n.r. s-au căsătorit) fără să asculte de nimeni”, a declarat sursa citată.

Citește și: Selena Gomez speră că Justin Bieber nu se va însura cu Hailey Baldwin: „I-ar frânge inima”

Totuși, Hailey a postat la câteva ore după ce zvonurile au luat amploare, că încă nu s-a căsătorit.

Înțeleg de unde vin aceste speculații, dar încă nu sunt căsătorită”, a scris modelul pe Twitter.

Revista People a revenit și și-a susținut știrea inițială, subliniind faptul că cei doi s-au căsătorit civil, doar că Baldwin nu se vede ca fiind complet căsătorită până ce nu va avea loc ceremonia religioasă.

Un prieten apropiat cuplului a afirmat că Hailey „simte că o ceremonie civilă și nunta lor „adevărată” sunt două lucruri separate”.

Baldwin visează ca nunta ei să aibă loc într-un loc mai deosebit, precum o pădure. De asemenea, ea a declarat că a angajat un organizator de evenimente și că a ales designerul care îi va crea rochia de mireasă.

Vestea căsătoriei celor doi a fost confirmată și de unghiul lui Hailey, Alec Baldwin, care a fost prezent luni seară la decernarea Premiilor Emmy 2018.

Citește și: Îmbracă-te ca Hailey Baldwin

Au mers și s-au căsătorit și nu știu care este treaba”, a declarat actorul în vârstă de 60 de ani.

Acesta a afirmat că l-a văzut pe Justin o sngură dată și că vorbește cu nepoata sa „din când în când”. Totuși, el i-a recomandat lui Bieber să muncească din greu pentru a-și menține familia unită.

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit în luna iunie, pe când se aflau în vacanță în Bahamas.

Sursă foto: Northfoto

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi