Trend alert: Pleoape colorate

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Vineri, 08 aprilie 2022, 14:57
Obișnuim ca toamna să vorbim despre culorile specifice acestui anotimp, atât în ceea ce privește moda, cât și în tot ce ține de trendurile în frumusețe – avem, așadar, tonuri de maro, gri, vișiniu, roșu... Și totuși, toamna aceasta pare să iasă din tipare și să ne aducă câte ceva din fiecare anotimp.

Crezi sau nu, toamna aceasta – cel puțin în materie de make-up – poți purta atât culorile specifice sezonului, cât și nuanțe pastelate caracteristice primăverii, culori electrice care amintesc de vară și farduri ori aplicații strălucitoare, ce te duc cu gândul la petrecerile din mijlocul iernii.

Nuanțe pastelate

Știam că nuanțele de albastru au revenit în atenția tuturor odată cu revenirea tendințelor specifice anilor 90, însă nu ne așteptam ca pleoapele albastre să se bucure de un succes atât de mare. Pentru această toamnă, atunci când vine vorba de albastru, îți recomandăm să te inspiri din propunerile Chalayan – două, trei nuanțe de albastru îți vor fi suficiente pentru a obține un machiaj cool, diferit, demn de invidiat.

Chalayan

Culori electrice

După cum spuneam, unele din culorile specifice verii se regăsesc anul acesta și în tendințele de machiaj pentru toamnă – vorbim aici mai ales de roz, galben, mov. Iar dacă nu ne crezi, e suficient să arunci o privire pe Instagram. Fashionistele de acolo te vor convinge!

Nuanțe specifice sezonului

Sigur că nuanțele specifice sezonului se poartă și ele… Anul acesta la Premiile Emmy am văzut o mulțime de celebrități care au ales să poarte farduri de pleoape arămii, de exemplu, și asta deoarece arămiul e foarte hot în această perioadă și se și potrivește în multe combinații. Nouă ne-a plăcut mult machiajul modelelor din colecția toamnă-iarnă Trussardi și ți-l recomandăm ca și sursă de inspirație.

Trussardi

Super strălucire

Am mai văzut nuanțe aurii sau argintii în tendințele de toamnă de până acum, dar nu și sclipici. Cel puțin nu atât de mult sclipici! Fardurile sclipicioase erau, de obicei, caracteristice petrecerilor de iarnă, însă anul acesta tendințele spun că nu trebuie să mai aștepți până la iarnă, ci le poți purta încă de pe acum. Nouă ne-a plăcut ce am văzut la Tadashi Shoji și Temperley London.

sclipici

Foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!