Sondaj: La ce vârstă se simt femeile mai frumoase?

De Sandra Sarbu, pe

Încrederea în propria persoană este un „accesoriu” ce ar trebui găsit în atitudinea oricărei femei, mai ales în rândul celor aflate în floarea vieţii.
Cu toate că tinere de 20+ ani sunt considerate cele mai frumoase de către bărbaţi, nu aceasta este vârsta la care ele, la rândul lor, se consideră cele mai frumoase, spun experţii. În urma unui studiu care a investigat încrederea doamnelor şi domnişoarelor în calităţile lor fizice a arătat că în jurul vârstei de 30-35 de ani ele se simt cele mai frumoase.
Una din trei femei se simte mai comodă cu felul cum arată odată cu înaintarea în vârstă, în timp ce trei femei din patru sunt de părere că stilul lor s-a îmbunătăţit de-a lungul anilor.
După anii de adolescenţă plini de anxietate şi alegerile vestimentare chestionabile de la 20 de ani, femeile încep să se simte mai bine în pielea lor atunci când ating 30 de ani. La această vârstă ele déjà au trăit o bună parte din experienţele importante ale vieţii, au avut timp să experimenteze cu diferite trenduri şi stiluri şi au aflat ce li se potriveşte mai bine – în orice domeniu.
Foto: Northfoto
Citeşte în ediţia de Mai a revistei Psychologies mai multe despre acest subiect!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!