Secretele de frumuseţe ale vechilor dive de la Hollywood

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Vineri, 20 martie 2015, 13:07

În perioada în care cosmeticele profesionale sau procedurile de înfrumuseţare abia intrau pe piaţă, divele de la Hollywood reuşeau totuşi să arate impecabil. Iată care erau secretele lor de frumuseţe!

Marlene Dietrich

Admirată pentru tenul ei impecabil, Marlene Dietrich se pare că obişnuia să îşi întindă foarte bine pielea de pe faţă şi să o lipească cu bandă adezivă, pe care o ascundea sub perucă. Astfel, diva beneficia de un fel de lifting facial pentru momentele în care apărea în faţa camerelor de filmat.

Marlene Dietrich

Greta Garbo

Frumoasa actriţă folosea cărbune în loc de creion pentru ochi sau fard de pleoape. Spectaculos!

Greta Garbo

Marilyn Monroe

Se spune despre ea că obişnuia să poarte nu mai puţin de cinci straturi de ruj, în nuanţe diferite, pentru ca buzele ei să pară mai mari. Peste toate straturile de ruj îşi aplica întotdeauna şi un luciu de buze.

Marilyn Monroe

Elizabeth Taylor

Considerată de către mulţi una dintre cele mai elegante femei din lume, Elizabeth Taylor a fost, fără îndoială, şi un beauty icon. Cu toate acestea, se pare că diva obişnuia să se radă pe faţă, pentru că nu suporta ideea de a avea fire de păr pe faţă, chiar dacă acestea nu erau vizibile…

Elizabeth Taylor

Grace Kelly

Se spune despre ea că ar fi fost o adevărată maestră în ceea ce priveşte conturarea feţei cu produse cosmetice. Grace se folosea de blush-uri închise la culoare pentru a-şi defini pomeţii şi de pudră albă, uşor sidefată, pentru a-şi evidenţia ochii.

Grace Kelly

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!