(P) Completează-ți colecția de cosmetice de Beauty Fridays

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Marți, 26 aprilie 2022, 12:37

(P) Completează-ți colecția de cosmetice de Beauty FridaysBucură-te din plin de perioada reducerilor și completează-ți chiar acum colecția de cosmetice! Până pe 30 noiembrie, AVON propune tuturor pasionatelor de beauty cele mai bune prețuri din an, în cadrul campaniei Beauty Fridays!

Am intrat și noi pe www.avon.ro și îți mărturisim că reducerile ne-au cucerit pe loc. Produsele din secțiunea Beauty Fridays au prețuri începând de la 7,99 lei și sunt adevărate must have-uri!

În funcție de bugetul pe care vrei să îl aloci cumpărăturilor tale, frumoasa Antonia îți recomandă alegerile ei. Având în vedere că cel mai scump produs este doar 69 lei, acum este momentul ideal pentru a-ți cumpăra toate lucrurile de care ai nevoie. În secțiunea Beauty Fridays vei găsi produse de machiaj, parfumuri, produse pentru îngrijirea corpului, tenului, dar și piese vestimentare.

În plus, pe lângă toate aceste reduceri atrăgătoare, ai la dispoziție și 3 coduri promo, pe care să le folosești în funcție de valoarea produselor comandate:

100AVON pentru o comandă minimă de 100 lei, la care primești cadou o mască de față Planet Spa cu ulei de măsline, la 75 ml.

BEAUTY150 pentru o comandă minimă de 150 lei, la care primești cadou un set format din mini-apă de parfum Incandessence + un spray parfumat Incandessence + o pungă pentru cadou.

set beauty cadou

BEAUTY250 pentru o comandă minimă de 250 lei, la care primești cadou setul de la BEAUTY150 + o eșarfă ecosez.

set beauty cadou

Aceste coduri promo se inserează online înainte de finalizarea comenzii. Un  cod promo este valabil o singură dată, pentru o singură comandă.

Noi ne-am făcut deja lista de produse preferate și abia așteptăm să le încercăm pe toate! Grăbește-te să comanzi și tu!

Așa prețuri nu mai pupi!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!