Spuneți NU ridurilor! NU aspectului trist! Descoperiți Liftactiv Advanced Filler de la Vichy

De Unica.ro pe

Cel mai nou produs antirid de la Vichy conține o concentrație record de retinol* pur, 0,2%, și promite să îndepărteze atât ridurile de expresie, cât și cele verticale.
Trecerea timpului accentuează trăsăturile feței tot mai tare, iar astfel capeți un aspect obosit sau trist. Ridurile devin persistente și tot mai greu de corectat, din cauza contracțiilor musculare repetate, asociate cu pierderea densității și elasticității pielii. Astfel, Vichy a venit cu soluția, după nu mai puțin de 10 ani de cercetare.
Produsul conține o concentrație ridicată de retinol pur și LR2412, ce corectează și previne apariția diferitelor tipuri de riduri, iar în opt săptămâni te poți bucura de pielea reîntinerită și strălucitoare.
Spuneți NU ridurilor! NU aspectului trist! Descoperiți Liftactiv Advanced Filler de la Vichy

Senzorialitatea produsului este oferită de textura lejeră și delicată care se absoarbe imediat în piele, cu efecte de umplere de la prima aplicare. Se aplică o singură dată pe zi, dimineața sau seara, pe întreaga față, evitând zona ochilor. În timpul utilizării produsului, se aplică în fiecare dimineață o cremă cu factor de protecție solară de minimum 15 și nu se combină cu alte produse care conțin retinol. Liftactiv Advanced Filler este potrivit pentru toate tipurile de ten, chiar și cel sensibil, nu conține parabeni și este testat sub control dermatologic.

Descoperiți mai multe despre îngrijirea antirid pe site-ul Vichy.ro!
*De la Vichy.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro