Vrei o manichiură impecabilă? Vezi sfaturile noastre!

De Unica.ro, pe

Ai mereu grijă ca manichiura ta să fie impecabilă!
Învaţă să-ţi îngrijeşti cât mai bine unghiile, foloseşte nuanţele tari ca să fii în tendinţe şi nu uita de tratamentele naturale care îţi vor face unghiile mai netede şi mai rezistente.

Cum îngrijeşti corect unghiile

O dată sau de două ori pe săptămână, unghiile trebuie curăţate şi scurtate, dându-li-se totodată forma dorită. Tratamentele naturale, aplicate cu regularitate au rolul de a da mai multă rezistenţă şi strălucire.
Pune într-un bol cu apă călduţă o linguriţă de ulei de măsline şi ţine-ţi unghiile câteva minute în acest amestec. Pentru a-şi recăpăta strălucirea naturală, unghiile trebuie şterse cu suc proaspăt de lămâie. Tot acum îţi poţi curăţa foarte bine unghiile, cu ajutorul unei perii speciale, pe care s-o înmoi într-un amestec format din săpun lichid şi apă călduţă. Împinge apoi cuticulele spre baza unghiei, cu un beţişor special şi foloseşte o pilă moale pentru netezirea colţurilor.

Mai multă protecţie şi un plus de rezistenţă

Aplicată direct, oja afectează sănătatea unghiei. Foloseşte mereu o bază protectoare cu vitamine şi ai grijă ca şi în componenţa ojei să existe minerale sau vitamine. Dacă unghiile sunt foarte fragile şi se exfoliază mai uşor decât de obicei, înseamnă că e cazul să foloseşti un tratament special care să hrănească şi să întărească unghia şi să ajute la o creştere mai rapidă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!