Machiaj sexy! Inspiră-te din culorile pietrelor preţioase!

De Unica.ro, pe

Când îţi alegi machiajul, inspiră-te din nuanţele pietrelor preţioase, pline de farmec şi încărcate de mister. Pe lângă un look cu totul special, aceste culori îţi vor da un plus de energie şi mai multă vitalitate.

Smaraldul

Eşti o fire energică? Fă-ţi un machiaj în ton cu personalitatea ta. Orientează-te spre nuanţele efervescente, pline de viaţă ale smaraldului. Verdele aprins, viu, dar şi nuanţele transparente, ceva mai palide şi discrete reprezintă exact elementul care îţi va completa perfect stilul. Îmbracă-ţi pleoapele într-o
pulbere fină de fard verde mat sau combină nuanţe diferite ale acestei culori vibrante. Pentru un plus de stil, asortează machiajul ochilor cu un ruj foarte pal şi natural, poate chiar nude.

Granatul

Această piatră variază în nuanţe: de la roşu-roz până la accentele brune, violete sau vişinii. Împrumută-i nuanţele pentru machiajul buzelor şi asortează-le cu pleoapele conturate în tonuri calde, naturale sau transparente. Dacă alegi această variantă de machiaj, fii extrem de atentă, pentru că greşelile nu sunt permise: buzele trebuie să arate perfect, altfel rezultatul va fi ridicol. De aceea, e indicat ca, înainte de aplicarea nuanţei tari, să desenezi conturul buzelor cu un creion special, ales în exact aceeaşi nuanţă cu rujul.

Safirul

Dacă ai irisul albastru sau verde, poţi crea un machiaj în perfectă armonie, dacă te orientezi spre nuanţele regale ale safirului. Îndrăzneşte să alegi cele mai electrizante şi intense nuanţe de albastru şi poartă-le ca atare, fără să le mai îndulceşti cu alte tonuri mai slabe ca intensitate. Atenţie la restul culorilor folosite: blush-ul poate să lipsească, iar rujul va fi înlocuit de un gloss foarte discret.

Cuarţul roz

Nuanţa dulce şi diafană îţi va oferi un look inocent şi foarte natural. Alege farduri sidefate, în variaţii de roz pal şi aplică-le pe întreaga pleoapă superioară. Asortează aceste nuanţe cu un blush palid şi cu un gloss transparent, care să dea buzelor tale un aspect proaspăt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!