Cum te dai cu rimel corect, in 5 paşi uşori

De Sandra S., pe

Dacă vrei un machiaj simplu, dar să îţi pui ochii în valoare, trebuie să ştii cum să te dai cu mascara, ca genele să pară mari şi pline de volum. Iată câteva trucuri simple pe care le poţi încerca:

Ondulează genele

Pe lângă faptul că trebuie să fie curate, înainte să aplici mascara, ar trebui să le şi ondulezi. Aşa că ia ondulatorul şi apucă firele de păr de la bază, dar ai grijă să nu tragic de ele! Unele femei spun că dacă încălzeşti un pic ondulatorul înainte să-l foloseşti, ai putea avea un rezultat mai bun (atât timp cât este făcut complet din metal).

Curăţă periuţa de mascara

Înainte să aplici produsul, curăţă periuţa pe un şerveţel, ca să nu îţi pui şi cocoloaşele de mascara pe gene. Ai grijă ca şerveţelul să fie curat.

Când aplici mascara

Nu da periuţa doar de jos în sus pe gene, ci în timp ce o ridici spre vârfuri, fă şi mişcări scurte, în zig-zag.

Foloseşte o periuţă pentru gene

Înainte să se usuce produsul, piaptănă-ţi genele de la bază înspre vârfuri, ca să dezlipeşti firele de păr lipite şi ca să iei orice exces de mascara. Ai grijă, dacă produsul s-a uscat deja, nu mai folosi periuţa.

Amestecă produsele

Nu folosi un singur mascara, ci le poţi combina. De exemplu, mai întâi aplică un strat de mascara pentru alungire, iar al doilea un strat pentru volum. Aşteaptă să se usuce primul strat înainte să-l aplici pe al doilea.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!