Frumuseţe: Ce reţete naturale folosesc vedetele de la Hollywood?

De Libertatea pentru femei pe

Celebrităţile preferă în multe cazuri să se îngrijească cu tratamente 100% naturale, pe care le urmează chiar în intimitatea căminului lor. Descoperă trucurile unora dintre cele mai frumoase, admirate şi renumite vedete care reuşesc să păcălească trecerea anilor.

SOPHIA LOREN ALEGE MĂSLINELE ŞI PORTOCALELE

Celebra Sophia Loren îşi îngrijeşte tenul cu ulei extravirgin de măsline, deoarece este foarte hrănitor şi reuşeşte să reducă ridurile. Iar pentru a obţine un miros deosebit, mediteraneean, ea adaugă câteva picături de esenţă de portocale în uleiul de măsline.
Frumuseţe: Ce reţete naturale folosesc vedetele de la Hollywood?
În fiecare zi, atât dimineaţa, cât şi seara, îşi aplică pe faţă şi pe gât câteva picături din acest amestec, pe care îl masează până intră în piele. Şi iată că artista reuşeşte să arate bine chiar şi la vârsta de 76 de ani.

CATHERINE ZETA JONES SE ÎNGRIJEŞTE CU MIERE, BERE, FRUCTE ŞI SARE

Actriţa galeză Catherine Zeta-Jones (42 de ani) nu se sfieşte să recunoască trucurile de frumuseţe la care apelează singură, acasă. Ea foloseşte miere şi sare pentru corp. Amestecă cele două ingrediente, apoi aplică pasta pe toată suprafaţa pielii şi masează bine.
Frumuseţe: Ce reţete naturale folosesc vedetele de la Hollywood?
Acest tratament are un extraordinar efect de exfoliere şi hidratare. De asemenea, îşi clăteşte părul cu câteva linguri de bere diluată în apă. În acest fel, părul străluceşte şi se aşază mult mai bine. Cât despre dantură, soţia lui Michael Douglas foloseşte pe lângă pasta de dinţi un tratament natural de albire, preparat din căpşune şi ananas foarte bine pasate, amestecate cu bicarbonat de sodiu.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv