Fabulos: De ce este frumoasă Valentina Pelinel dimineaţa?

De Unica.ro, pe

Apa plată înainte, în timpul şi după masă, fructele şi legumele proaspete şi infuzia de colagen sunt o parte dintre secretele de frumuseţe ale blondei.
„Pielea mea iubeşte răsfăţul oferit de tratamentul Intraceuticals. După 40 de minute de infuzie cu colagen, simt că am un ten de copil”, explică fostul top-model. Această infuzie de colagen este, de fapt, un cocktail-ul puternic de peptide de colagen care reintineresc si restabilesc volumul şi fermitatea pielii care şi-a pierdut elasticitatea, tonusul şi densitatea.

Forma fizică de invidiat şi prospeţimea pielii sunt două dintre elementele care au transformat-o pe Valentina Pelinel într-un model de frumuseţe atât în România, cât şi peste hotare. Drumul către perfecţiune, însă, este destul de greu de străbătut. Valentina Pelinel are un program strict de antrenament, efectuat de cele mai multe ori sub strica supraveghere a unui instructor profesionist, nu mănâncă nimic după 6 seara şi bea cel puţi doi litri de apă pe zi.

În plus, dulciurile, alcoolul, pastele, şi prăjelile sunt lucruri pe care soţia lui Cristian Boureanu le-a dat de mult uitării.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!