Eyelinerul alb, un must have în noul sezon

De Andreea Catrina, pe
Sezonul acesta eyelinerul negru trebuie păstrat doar pentru ocazii speciale şi purtat mai ales la evenimentele de seară. Pentru zi, eyelinerele colorate şi mai ales eyelinerul alb sunt noile must-have-uri, pe care nu ar trebui să le treci cu vederea.

Dacă despre machiajul colorat am mai vorbit şi cu alte ocazii, eyelinerul alb am putea spune că este destul de nou în peisajul tendinţelor de make-up. Apărut totuşi de câteva sezoane, el se remarcă cel mai bine în machiajele naturale, de vară, care accentuează trăsăturile feţei şi oferă luminozitate tenului.

Poartă-l şi tu cu încredere, indiferent de nuanţa tenului, pentru că nu prea ai cum să greşeşti! Iar dacă ai nevoie de un plus de inspiraţie pentru machiaj, avem pentru tine şi câteva vedete care au apelat deja la eyelinerul alb…

Hilary Duff

Vopsită recent turcoaz, Hilary poartă eyelinerul alb pe pleoapele inferioare, pentru un plus de dramatism în privire. Adeptă a genelor supradimensionate, frumoasa actriţă arată mai bine ca oricând!

Hilary Duff

January Jones

Actriţa din serialul Mad Men poartă eyelinerul alb pe pleoapele inferioare şi puţin fard alb în colţurile interioare ale ochilor, pentru luminozitate. Un machiaj lejer, natural, potrivit pentru evenimentele din timpul zilei.

January Jones

Olivia Wilde

Aflată la un eveniment de seară, Olivia a optat pentru un machiaj dramatic, un cat-eye negru, care a fost evidenţiat subtil de o linie de tuş alb. Impecabilă, ca întotdeauna!

Olivia Wilde

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!