De ce Brigitte Macron nu folosește niciodată ruj sau ojă colorată

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 13:49
Genele lungi date cu mascara, bronzul cald și strălucitor sau coafura ușor ciufulită sunt doar câteva dintre trucurile de frumusețe folosite de Brigitte Macron. Prima Doamnă a Franței a devenit un icon în materie de stil. Atât combinațiile vestimentare cât și alegerile ei în materie de frumusețe ne surprind plăcut de fiecare dată când apare în public.

Însă probabil că ai observat deja un aspect curios în ceea ce privește look-ul ei: indiferent de contextul evenimentului și de ținuta pe care o poartă, soția lui Emmanuel Macron nu a fost văzută niciodată purtând ruj sau lac de unghii colorat. Care este motivul?

Acest detaliu este, de fapt, un alt secret de frumusețe folosit de Prima Doamnă de la Palatul Élysée. Renunțând la aceste accesorii, Brigitte își ascunde astfel vârsta. Un ruj strident ar atrage atenția asupra ridurilor din jurul gurii, iar oja colorată i-ar trăda mâinile îmbătrânite.

În schimb, Brigitte își accentuează privirea cu ajutorul machiajului în nuanțe închise, iar coafura, un bob lung plin de volum, îi maschează ridurile de pe gât.

Astfel, în ciuda faptului că în prezent are 69 de ani, Brigitte Macron insuflă un aer tineresc și reușește cu ușurință să păcălească publicul în privința vârstei sale.

Citește și – De ce se îmbracă Brigitte Macron mereu în albastru

Citește și – Replica lui Emmanuel Macron pentru cei care îl critică cu privire la vârsta soției sale

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!