Cum va arăta machiajul viitorului

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Luni, 17 aprilie 2017, 13:46
Grafisme, nuanțe electrice, constraste, detalii metalice și inspirație din viitor – make-up artistul Alexandra Crăescu îți propune patru lookuri creative care refuză să se supună tiparelor și cu care poți să fii sigură că vei fi în centrul atenției.

Make-up: Alexandra Crăescu; Hair-style: Adonis Enache; Stilist: Irina Hartia. Model: Elizaveta Precup (AVENUE MODELS Romania). Foto: Ștefan Dani

Citește și – 5 trucuri care te ajută să-ți subțiezi fața

Citește și – 9 mascara pentru gene absolut fabuloase

Yin & Yang și galaxii de bronz Nuanțele de cafeniu cu irizații kaki-metalizat și auriu-mat ale produselor de make-up completează minunat irisurile albastre! Îndrăznește și alătură unui tuș lichid de ochi unul în alb, pe care-l trasezi chiar deasupra celui negru, și creează astfel un look inedit. Lasă buzele naturale și răsfățate de cel mai hidratant balsam de buze pe care îl ai. În schimb, joacă-te cu coafura. Adoptă bucle lejere, cu mult volum la rădăcină, sau fă-ți o coadă de cal perfect întinsă și ridicată în creștetul capului. Alege accesorii statement, indiferent de momentul zilei! Foto: Ștefan Dani/UNICA Foto Ștefan Dani/UNICAIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!