Cum să te machiezi când porți ochelari! Iată 6 trucuri

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 19 aprilie 2016, 16:11
Fie că porți ochelari în permanență sau îi alternezi cu lentilele de contact, machiajul, atunci când porți astfel de accesorii, trebuie să fie un pic diferit.

Iată câteva trucuri care îți evidențiază și mai mult ochii când porți ochelari!

Folosește un fard deschis la culoare

Pleoapele trebuie să fie luminoase, tocmai de aceea trebuie să renunți la fardul închis, dacă folosești un astfel de produs în mod obișnuit. Acestea nu vor face altceva decât să accentueze zonele mai închise de deasupra ochiului și de dedesubt. Pentru a-ți pune mai bine în evidență ochiul, apelează la o nuanță pastelată, gri deschis, roz prăfuit, bej sau chiar alb sidefat.

Eyliner-ul trebuie să fie mai deschis decât ramele ochelarilor

Pentru că vrei să se vadă foarte bine culoarea ochilor, creionul pe care îl folosești trebuie să fie o nuanță sau două mai deschis decât ramele ochelarilor. Altfel, acesta se va confunda cu ramele, iar tu vei părea ca și cum ai două perechi de ochelari. În plus, o culoare mai delicată va fi și mai discretă.

Citește și: 3 tratamente antirid cu ulei de chia

Poartă un fard care se potrivește ochilor tăi

Nu uita, totuși, că pleoapa de sus trebuie să fie deschisă la culoare. Astfel, dacă ai ochii verzi, poți purta un fard mov, cu condiția ca pe pleoapă să fie o nuanță cu câteva tonuri mai deschise. La fel, fardul mov să nu fie foarte, foarte închis. Tot ochilor verzi li se potrivește nuanța cărămiziu deschis. Pentru căprui, un fard albastru deschis sau verde este perfect. Iar ochii albaștri sunt foarte bine puși în evidență tot cu un fard cărămiziu sau chiar roz închis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!