Cum să obții un look natural și feminin în această vară

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 iunie 2016, 18:32
Vara asta se cere cucerită! Armele tale sunt dulapul cu haine și trusa de machiaj. Cartea ta de vizită

: tânără, jucăușă, feminină și inteligentă. Misiunea ta: look de vară proaspăt și cuceritor.

Ce pregătim înainte de toate? Pielea! Cel mai mare organ al corpului uman necesită îngrijire specială. Ai doar trei pași de urmat spre calea către o piele pregătită de vară: exfoliere, hidratare, factor de protecție.

Folosește un scrub natural din zahăr și ulei de măsline pentru o exfoliere delicată, dar eficientă și o cremă hidratantă potrivită pielii tale. Despre crema cu factor de protecție ai auzit deja totul de la dermatologul tău. Nu ieși din casă fără să aplici crema cu factor de protecție! Te va ajuta să previi apariția petelor pigmentare, dar și îmbătânirea prematură a pielii.

Dacă ai respectat deja pașii de îngrijire de mai sus, pielea ta e strălucitoare și gata de pasul următor: machiajul baby doll.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vara asta poți renunța la fond de ten alegând în schimb un BB cream lejer pentru un look fresh. Aplică-l cu degetele începând din centrul feței. Pudrează fruntea, nasul și bărbia și aplică pe obraji un blush piersiciu.

Pentru ochi, alege nuanțe nude, precum cele din paleta de farduri Color Riche Nude Rose, de la L’Oréal Makeup Designer/Paris, și accentuează colțul extern al ochiului pentru a mări optic privirea. Folosește mascara și pe genele superioare și pe cele inferioare pentru un efect de ochi mari de păpușă.  Periază sprâncenele și machiajul este gata!

Strânge-ți părul într-un coc lejer la spate. Îmi vei mulțumi mai târziu când va începe să crească temperatura.

Misiunea ta nu s-a încheiat! Un singur pas te desparte de look-ul perfect pentru vara aceasta, alegerea ținutei. O rochie vaporoasă cu motiv floral cu bretele și o pereche de sandale aurii cu talpă joasă sunt ultimele tale arme.

Draga mea, ești gata să cucerești vara! Misiune reușită!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!