Ce rujuri să folosești pentru a avea buze asemenea lui Kylie Jenner

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Joi, 16 iunie 2016, 12:41

Kylie Jenner este una dintre celebritățile care a popularizat rujurile lichide mate. Aceasta chiar a făcut o afacere profitabilă din asta. Rujul mat a devenit, datorită ei unul dintre cele mai iubite produse de makeup din această vară. Citește sfaturile noastre de aplicare și propunerile de rujuri mate pe care le poți găsi în magazinele din România.

De ce mate?

Rujurile mate au un aspect natural chiar dacă alegem să purtăm nuanțe mai vibrante. Marele lor avantaj este că rezistă la transfer, iar marele lor dezavantaj este că usucă deseori buzele.

Cum aplic rujul mat?

  1. Exfoliezi buzele (zaharul este perfect).
  2. Hidratezi buzele cu un balsam cu protecție solară.
  3. Folosind un creion de buze umpli buzele și conturezi cu grijă marginile.
  4. Rujul solid se aplică cu pensula de buze, iar rujul lichid cu pensula din dotare.

De unde cumpăr?

Majoritatea brandurilor s-au adaptat cerinței pieței și au scos pe piață rujuri lichide sau solide mate sau semimate. O dată ce vei încerca aceste rujuri vei deveni dependentă de ele și vei vrea să ai toate nuanțele.

Rujuri mate

Poți încerca rujurile solide mate de la Melkior,  rujurile Perfectly Matte de la Avon sau rujurile Pure Color Envy Matte Sculpting de la Estee Lauder.

Rujuri lichide

Sau rujurile mate lichide de la Bourjois Rouge Edition Velvet , L’Oreal Paris Glam Matte, E.l.f Lip Stain Gloss sau Matte Mousse de la Oriflame.

Sursa foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!