Burberry Body – gama de corp

De Adina Radu pe

Burberry BODY este un parfum care dorește să surprindă multiplele fațete ale universului Burberry ce descriu atitudinea și energia fetei Burberry, definind un stil modern
și în același timp sofisticat.

Feminitatea și elegenţa lui Burberry BODY sunt definite de notele de vârf ale absintului verde care se joacă în ritmurile calde ale piersicii și freziei. Notele de mijloc sunt imaginate în jurul unui buchet floral în tonuri de trandafir și iris îmbinându-se delicat cu nuanțele subtile ale lemnului de santal accentuate de cashmir, vanilie, ambra și mosc. 

Declinat în apa de parfum, apa de parfum intensă și gamă de corp compusă din ulei și loțiune de corp, Burberry BODY vă va învălui în mireasma să îmbietoare, caldă și senzuală…

Intensitatea parfumului este accentuată de gama de corp Burberry BODY. Astfel, BURBERRY BODY OIL este un ulei de corp fin ce reia și fixează ritmul senzual notelor olfactive ale  parfumului.  Sofisticat și delicat în același timp, Burberry BODY Oil redă și nuanțează căldură și senzualitatea ingredientelor ce îl compun începând cu absintul verde, continuând cu floarea de trandafir pe o bază olfactivă accentuată suav de cașmir.

Burberry BODY Oil 85 ml – 199 lei

Pe fundalul floral-feminin al parfumului a fost imaginat și BURBERRY BODY MILK, o loțiune de corp delicată care a fost creată pentru a accentuă notele parfumului. Feminină și sensuală, combinație eclectică de ingrediente elegante și rafinate, loțiunea de corp Burberry BODY propune o întâlnire de neuitat cu notele absintului verde, ritmurile calde ale piersicii și freziei, precum și cu tonurile elegante ale trandafirului, lemnului de santal și caşmirului.  

Burberry BODY Milk 85 ml – 199 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro