5 produse de beauty pe care să le cumperi de Black Friday

De Dana-Ruxandra Panghe pe

Black Friday se apropie cu pași repezi, iar ofertele din universul produselor de beauty sunt de-a dreptul irezistibile. Dacă ai nevoie de un refresh în colecția ta de produse de îngrijire, avem câteva idei care să te inspire.

În sezonul rece este mai important ca oricând să ai grijă de tenul tău, așa că din trusa ta de beauty nu poate lipsi dispozitivul de curățare facială FOREO, care îți va lăsa tenul perfect și strălucitor.

Pentru un look impecabil, nu ezita să folosești produsele de sprâncene de la Benefit, care îți vor desăvârși chipul cum niciun produs de make-up nu va reuși să o facă.

Și pentru că nicio ținută nu este completă fără un parfum, avem două sugestii numai bune. Dacă te dai în vânt după miresmele gurmande, parfumul Luna de la Nina Ricci este perfect pentru tine – te va purta înapoi în copilărie, cu un amestec delicios de fructe de pădure, caramel fierbinte și vanilie delicată. În cazul în care preferi un parfum care să poarte în miezul frigului de afară amprenta ultimelor zile de vară, Libre de la Yves Saint Laurent este răspunsul. Cu notele sale opulente de lavandă, floare de portocal și vanilie, te va face să te simți rafinată din cap până în picioare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro