Răzvan Simion, fotografiat în compania unei brunete, într-un hotel din Istanbul

De Unica.ro, pe
Răzvan Simion nu a suferit prea mult după despărțirea de Lidia Buble. Deși toată lumea credea că el este cel care ar suferi mai mult după separare, se pare că matinalul a dat-o deja uitării pe cântăreață și a făcut o nouă cucerire. 

În urmă cu doar câteva zile, pe terasa unui hotel de lux din Turcia, Răzvan Simion a fost fotografiat în compania unei misterioase brunete. Imaginile, trimise de către o persoană anonimă site-ului Libertatea, dovedesc că Răzvan a trecut deja peste despărțirea de Lidia Buble, relaxându-se alături de o altă femeie.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel”, a fost mesajul prin care Răzvan Simion anunța despărțirea de Lidia Buble, la începutul lunii iunie.

Două luni mai târziu, Răzvan a plecat în vacanță cu altă femeie. Contactat de reporterii Libertatea, Răzvan Simion a fost surprins să afle că a fost fotografiat cu noua sa cucerire.

Răzvan Simion, fotografiat în compania unei brunete, într-un hotel din Istanbul

La început, nu a vrut să facă nicio declarație, ezitând să ofere detalii, ba chiar a încercat să lase impresia că nu-și mai aduce aminte unde se afla pe 29 august, data la care au fost făcute fotografiile. Ulterior, a încercat să sugereze că e posibil ca femeia din imagini să fie fiica lui. Chiar dacă Ianca Simion este deja adolescentă și ar putea fi confundată cu o potențială iubită a tatălui ei, de această dată, nu Ianca este tânăra din fotografii„, scrie Libertatea.

Vezi imaginile cu Răzvan Simion și femeia cu care a plecat în vacanță în Turcia, pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!