Cine este polițista din Baia Mare cu mii de fani pe Instagram

De Unica.ro, pe
O polițistă din Baia Mare a strâns mii de fani pe contul ei de Instagram, cucerindu-i cu frumusețea ei răpitoare și cu statutul de campioană la judo, potrivit Pro TV.

La finalul lunii noiembrie, polițiști și pompieri din toată lumea s-au întrunit în Mexic, la Jocurile Latino Americane ale Polițiștilor și Pompierilor 2019. Printre participanți a fost și Laura Augustin, polițista din Baia Mare, în vârstă de 24 de ani, câștigătoare a medaliei de aur la jiu-jitsu brazilian și judo, deținătoare a aproximativ 70 de medalii la judo.

Laura Augustin a primit o invitație specială de la organizatori, în condițiile în care românca a cucerit în toamna lui 2019 medalia de aur la Campionatul Mondial al Polițiștilor și Pompierilor din China.

„Dublă campioană la Joucurile Latino Americane ale Polițiștilor si Pompierilor 2019, Bjj si Judo”, a scris Laura Augustin pe Instagram. „Să aud imnul Național cum cântă în onoarea mea pentru a doua oară este mai mult decât mi-am putut dori la aceasta competiție organizată în Mexico City”.

Cine este polițista din Baia Mare cu mii de fani pe Instagram
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!