Cum arată femeia care vrea să se transforme într-un filtru de Instagram

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 februarie 2020, 19:22

Obsesia pentru Instagram și filtrele sale pentru fotografii este din ce în ce mai mare în rândul influencerițelor, însă uneori, poate ajunge prea departe.

În cazul suedezei Tessa Texas, obsesia a costat-o 50 de mii de lire sterline. Femeia a vrut cu orice preț să arate precum un filtru de Instagram, așa că a apelat la toate operațiile estetice necesare. A trecut prin trei operații de mărire a sânilor, care au costat peste 11.400 de lire sterline, pieptul ei crescând de la cupa A la cupa FF cu ajutorul intervențiilor. De asemenea, și-a făcut un lifting la fund, liposucție și și-a injectat chipul cu botox și alte substanțe menite să îi accentueze dramatic trăsăturile.

Tessa a crescut într-o familie conservatoare, iar toată adolescența s-a confruntat cu o stimă de sine scăzută. De la o vârstă fragedă, ea a visat să aibă sâni mai mari și să își schimbe complet trăsăturile. În prezent, ea vrea să arate cât mai mult asemeni unui filtru de Instagram și să schimbe toate trăsăturile cu care s-a născut, inclusiv culoarea ochilor.

Cum arată femeia care vrea să se transforme într-un filtru de Instagram

Soțul ei, pe care l-a cunoscut pe Tinder când acesta era beat, este puțin îngrijorat cu privire la aspirațiile Tessei, dar continuă totuși să o susțină în drumul mai puțin obișnuit pe care l-a ales.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!