Cuplul momentului: Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 mai 2021, 13:56
Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului. Deși ea nu oferă de regulă multe detalii despre viața personală, recent a vorbit despre relația pe care o are cu nepotul lui Nea Mărin.

Invitată fiind la podcast-ul lui Cătălin Măruță, ea a răspuns la mai multe întrebări personale. Ea povestit despre relația ei cu Alex, nepotul lui Nea Mărin, cu care este împreună de trei ani. Ea a spus că Alex a sprijinit-o necondiționat în toate proiectele pe care le-a avut și i-a fost sprijin moral în momentele dificile din viață.

Theo și-a amintit de momentul în care s-au împrietenit: „El dansa cu iubita lui în horă. Avea iubită de șase ani. El nu a întrebat cu vreun interes, el a întrebat așa: ce face, nu vine și sor’ta? (n.red: Alex a întrebat-o pe Raluca Diaconu, sora lui Theo, dacă nu vine și Theo la eveniment). Și am început să ne împrietenim, mi-a fost foarte drag de el și am început să conversăm pe Instagram, dar ca prieteni”.

Citește și: Andra, despre motivul pentru care a renunțat la „Vocea României”: „Nu era despre mine acolo”

Citește și: Antonia și Anda Adam, criticate de Iulia Albu: „Nu-mi plac silicoanele lor. Prefer femeile fără implant mamar”

Citește și: Anca Țurcașiu, acuzată că a exagerat cu operațiile estetice

Citește și: Lavinia Pîrva, poză rară cu băiatul ei și al lui Ștefan Bănică. Fanii au rămas uimiți de aspectul copilului

Însă Theo Rose a refuzat să se aventureze într-o relație când acesta încă era împreună cu fosta lui iubită, după cum a spus în podcast, citată de România TV: „Râdeam foarte mult împreună, fără apropo-uri și alte chestii din astea. La un moment dat mi-am dat seama că ne cam ia valul și am pus problema frumos: eu nu vreau să mai vorbim pentru că mi se pare că vorbim mai mult decât e cazul și părerea mea e că ar trebui să îți rezolvi problemele dacă există vreo problemă în relația din care tu faci parte în aceste momente și să discutăm după aia că mi se pare că avansăm în discuții și nu are rost. A durat o perioadă bună de timp până și-a rezolvat problema”.

Cuplul momentului: Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea MărinIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Dincolo de povestea despre iubitul ei, Theo Rose și-a făcut cunoscută și intenția de a participa la Eurovision în viitor. Ea visează deja să realizeze o piesă cu iz balcanic și un show incendiar.

„Abia acum de curând mi-a venit ideea când m-a sunat cineva să mă întrebe dacă aș participa la Eurovision”, a recunoscut ea. „Și-am zis: acum că mă întrebi, da! Mă gândesc că acum aș putea să fac chestia asta și ar fi de bun augur, în sfârșit. Da, mi-a venit și o idee. Aș face ceva, cu iz balcanic. Aș face ceva mișto! La anul mă gândesc să particip la Eurovision. Și mi-ar plăcea să putem merge în afară, să cântăm acolo și să fac un show mare”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!