Fosta soție a lui Prince a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre moartea bebelușului pe care l-au avut împreună. Artistul ar fi părăsit-o imediat după naștere

Mayte Garcia (43) a fost căsătorită cu Prince între 1996 și 2000. Fostă dansatoare din buric, ea l-a cunoscut pe artist pe vremea când avea doar 16 ani. Ulterior a început să danseze în show-urile lui și așa a început povestea lor de iubire.

Prince și Mayte Garcia, de-a lungul anilor

În 1996, la două luni de la căsătorie, cei doi au aflat că vor avea un copil. Bebelușul, pe care l-au numit Amiir, s-a născut prematur pe 16 octombrie și a murit o săptămână mai târziu, din cauza unei boli rare – sindromul Pfeiffer.

Citește și10 vedete care și-au pierdut copiii în mod tragic

Drama neștiută din viața lui Prince

În noua ei carte, Mayte Garcia face o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre acea perioadă a vieții sale – “Amiir s-a născut fără pleoape. A fost necesar ca medicii să-i coase ochii închiși și a fost intubat imediat după naștere. Medicul ne-a recomandat mai multe intervenții la acea vreme și ne-a spus că, dacă va supraviețui, copilul nu o să crească niciodată prea mult în înălțime, dar Prince a spus că trebuie să lăsăm copilul în pace”.

Din nefericire, copilul a trăit doar o săptămână, iar la întoarcerea acasă, când Mayte plângea cu urna de cenușă în brațe, Prince i-ar fi spus să-și facă bagajele și să plece. Artistul i-a interzis femeii să vorbească cu presa despre această experiență și chiar ar fi declarat într-o emisiune TV că băiețelul este sănătos, deși acesta murise deja.

Abia după moartea copilului, femeia a aflat mai multe detalii despre boala cruntă de care suferea Amiir – “Sindromul Pfeiffer, de tip 2, de care a suferit Amiir este o boală genetică din cauza căreia corpul nu se dezvoltă normal. Oasele craniului se modifică și ochii sunt adesea ieșiți în afara orbitelor. Oasele mâinilor și picioarelor sunt deformate și de multe ori copilul se naște fără anus, cu modificări la nivelul intestinelor”.

Pentru că povestea lor de dragoste a fost una tumultoasă, în 1997 femeia a rămas din nou însărcinată cu Prince, dar nici de această dată lucrurile n-au mers bine, pentru că sarcina a trebuit să fie întreruptă, din cauza unor alte probleme.

Relația dintre ei a început să se răcească apoi și totul s-a terminat cu divorțul din 2000. O perioadă ei nu și-au mai vorbit, însă femeia spune că în 2006 s-au întâlnit și s-au împăcat, iar acela a fost momentul în care au hotărât să rămână prieteni.

Întrebată de presă ce crede că ar fi spus Prince acum, dacă ar mai fi trăit, despre toate aceste mărturisiri, Mayte Garcia a răspuns sincer – “Cred că m-ar fi îmbrățișat și atât. Nu cred că ar mai fi spus nimic. Mie mi-a luat 15 ani să trec peste această dramă”.

Mayte Garcia a devenit în cele din urmă mamă, în 2013, la vârsta de 39 de ani. Ea a adoptat o fetiță pe nume Gia.

Prince a murit pe 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani, din cauza unei supradoze cu medicamente. Artistul nu a mai avut niciodată copii.

Mayte Garcia si fiica ei, Gia

Mayte Garcia și fiica ei, Gia

Foto: Northfoto

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: