Donald Trump s-a oferit să ajute un bebeluș pe moarte. Copilul va fi deconectat de la aparate vineri

Președintele Statelor Unite a intervenit în cazul unui bebeluș din Marea Britanie care urmează să fie deconectat de la aparatele care îl țin în viață.

Charlie Gard s-a născut cu o afecțiune genetică rară și acum are leziuni grave ale creierului. Medicii i-au sfătuit pe părinții copilului, Connie Yates și Chris Gard să-l deconecteze de la aparatele care îl țin în viață pe băiețelul de 10 luni.

 

 

Părinții nu s-au dat bătuți și au reușit să strângă 2 milioane de dolari pentru a-l putea transfera pe Charlie în SUA pentru un tratament experimental. Din păcate, magistrații le-au dat dreptate medicilor și au concluzionat că prelungirea tratamentului ar putea face mai mult rău copilului.

Părinții au făcut apel la Curtea Europeană a drepturilor omului și în luna iunie au pierdut. Charlie urmează să fie deconectat de la aparatele care îl țin în viață.

Papa și Donald Trump îi susțin pe părinți în lupta lor pentru salvarea lui Charlie. Membrii ai administrației Trump i-au sunat pe părinții bebelușului pentru a încerca să le fie de ajutor în caz că Charlie va fi adus în SUA.

Din păcate, Donald Trump nu poate schimba situația în care se află părinții lui Charlie Gard. Magistrații au decis că medicii europeni sunt singurii care vor decide când și unde poate muri Charlie.

Cazul Charlie Gard deschide subiecte sensibile pentru societatea actuală. Problema este una de natură morală, politică, dar și religioasă.

Sursa foto Facebook

Citește și Un cuplu american a dat în judecată statul deoarece nu sunt lăsați să își înregistreze copilul cu acest nume. Cum vor să își boteze bebelușul

Citește și A aflat că bebelușul ei va trăi doar câteva ore după naștere, dar a păstrat sarcina dintr-un motiv impresionant

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: