În 26 şi 27 iulie are loc evenimentul „Week-end party pe plaja XXL”, în parcarea magazinului XXL Mega Discount din Bucureşti

De Unica.ro, pe

Sâmbătă şi duminică, locuitorii Capitalei sunt invitaţi să se bucure de zilele plăcute de vară alături de XXL Mega Discount, în cadrul evenimentului „Week-end party pe plaja XXL”.
Începând cu ora 09:00, timp de două zile, spaţiul din parcarea magazinului se transformă într-o plajă urbană, în care copiii, părinţii, dar şi bunicii vor putea să participe la acţiuni tematice şi concursuri cu premii.

Distracţii pentru copii

Moderatori puşi pe distracţie, alături de ajutoare de nădejde, simpaticele mascote Bunny, Cheap, Timon şi Goofy, vor avea grijă ca cei mici să se distreze pe cinste în zona amenajată special pentru ei.

În cadrul atelierelor creative, micuţii vor construi castele de nisip, vor „pescui” cu magneţi sau vor picta pe scoici.

Şi micii sportivi vor avea suficiente motive să nu mai vrea să plece de pe plaja XXL. Pentru ei vor exista competiţii de fotbal, ping-pong şi badminton cu premii surpriză, la care se pot înscrie în magazin sau chiar în ziua respectivă, pe plaja XXL.

Activităţi pentru toate categoriile de vârstă

Iubitorii de cărţi, remi sau Catan vor avea o zonă special amenajată, în care vor putea juca, de dimineaţă până seara, partidele preferate. Iar cei care vor să facă mişcare, se pot înscrie la concursuri de fotbal, tenis de masă, badminton şi multe alte competiţii.

Demonstraţii sportive

Pentru cine caută doar relaxarea, sâmbătă, pe plaja XXL, au loc demonstraţii de box şi de dansuri latino, iar duminică, amatorii sportului minţii se pot înscrie la competiţii de şah.

Concert special Daniel Max Dragomir, finalist Vocea României

Ziua de sâmbătă se va încheia cu un concert susţinut de Daniel Max Dragomir, finalist în primul sezon al competiţiei Vocea României. De la ora 20:00, el va anima atmosfera cu vocea sa unică, cu care a cucerit deja publicul, şi cu piese precum „Dream Away” şi „Niciodată nu e de ajuns” .

În 26 şi 27 iulie are loc evenimentul „Week-end party pe plaja XXL”,  în parcarea magazinului XXL Mega Discount din Bucureşti

Şi cum petrecerea pe plaja XXL durează două zile, duminică distracţia continuă cu competiţii cu premii surpriză, jocuri de socializare, cerc de pictură şi multe alte surprize la scara XXL.

În 26 şi 27 iulie are loc evenimentul „Week-end party pe plaja XXL”,  în parcarea magazinului XXL Mega Discount din Bucureşti
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!