Vezi cel mai nou videoclip Ştefan Bănică, “Alerg printre stele”, ft. Pacha Man

De Unica.ro pe

Ştefan Bănică a lansat ieri cel mai nou single al său, “Alerg printre stele”, o colaborare inedită cu Pacha Man.

Clipul, asa cum este si colaborarea cu Pacha Man, este atipic fata de celelalte videoclipuri cu care artistul si-a obisnuit publicul. Stefan Banica si Pacha Man sufera transformari pe parcursul povestii, se inverseaza rolurile, Stefan “imprumuta” imaginea lui Pacha Man, iar Pacha pe a lui Stefan.

“Este o joaca frumoasa”, a spus Stefan Banica. In clip apar si doi copii, care joaca rolurile lui Stefan si Pacha la varsta copilariei. Pentru a-l juca pe Stefan Banica a fost ales chiar fiul artistului, Radu-Stefan, in varsta de 11 ani.

“Ma bucur ca am mai facut un videoclip impreuna cu baiatul meu, al doilea clip dupa “Doar o data-i Craciunul”, filmat in 2004, cand Radu-Stefan avea doar 2 ani. Vreau sa ne bucuram de aceste momente, mai ales ca eu si tatal meu nu am avut sansa sa apucam sa filmam impreuna.”, a explicat Stefan Banica.

Filmarile videoclipului “Alerg printre stele” au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga, si au durat o zi si-o noapte.

“Alerg printre stele” este cel de-al patrulea single promovat de Stefan Banica de pe albumul “Altceva”, dupa piesele “Nu e prea tarziu” (iulie 2012), “Ce e dragostea?” feat. Marius Moga (octombrie 2012) si “Noaptea de Craciun” (decembrie 2012).

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv