VIDEO IT & Gadgets: Top 10 dispozitive externe de încărcare pentru smartphone şi tabletă

De Diana Zagrean, pe

De câte ori ți-ai spus “Iar am uitat încărcătorul în geanta cealaltă și rămân fără baterie, ce mă fac în restul zilei”? Cu siguranță este o situație foarte familiară tuturor utilizatoarelor de smartphone, device-uri a căror durată de viață a bateriei nu este niciodată suficientă!
Pentru cei ce se află tot timpul pe drum, încărcătoarele USB portabile oferă soluții convenabile și accesibile de încărcare a dispozitivelor în mișcare. Oferind timp de vorbire suplimentar, dispozitivele sunt compatibile cu smartphone-urile și dispozitive care au prize de micro-sau mini-USB.

Duracell USB

Într-o eră complet digitalizată, energia device-urilor folosite zi de zi devine vitală pentru cei conectați la pulsul orașului. Iar cum funcțiile multimedia necesită foarte multă energie, bateriile încă nu reușesc să asigure o durată de viață suficientă pentru device-uri. Și este extrem de inconvenabil când bateria telefonului se termină fix în timpul unei sesiuni de shopping online sau când postezi cea mai cool fotografie pe Instagram!
Încărcătorul DURACELLTM USB vine cu o capacitate de 1150/1800mAh care îți dă energie atunci când ai cea mai mare nevoie de ea! Ușor de purtat în buzunar, geantă, la birou sau în mașină, dispozitivul DURACELLTM oferă până la 3-5 ore de utilizare continuă a device-ului.

Cizme Orange Power Wellies

Deşi este vorba doar de un proiect incipient, o companie din Marea Britanie a realizat pentru Orange aceste cizme cu încărcare a dispozitivelor smart. Căldura generată de picioarele purtătorului este transformată în curent electric.

Perna încărcătoare Nokia Wireless

Perfectă pentru Nokia Lumia, Google Nexus sau chiar şi anumite modele de Samsung, potrivit producătorilor de la Fatboy.

Floarea-Soarelui cu baterii solare

Un tip simplu de încărcător extern, pe bază de baterii solare, într-un model foarte simpatic, de floarea-soarelui.

Încărcător solar la fereastră


Vezi şi alte astfel de dispozitive smart şi inedite pentru încărcarea smartphone-ului tău:

Citeşte şi IT& Gadgets: Top reţele sociale care ar putea detrona Facebook. Ai auzit de ele?
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!