5 vedete care au avut ieşiri violente în public

De Nicoleta Galeteanu pe

După ce se spetesc ani la rând să îşi câştige fanii, celebrităţile ajung să se dea în stambă lamentabil. Impulsive din fire sau doar extravagante uneori, unele vedete…
 …de la Hollywood pot fi un real pericol pentru admiratorii care vor un autograf.

Nicolas Cage figurează pe lista vedetelor impulsive şi se pare că nu vrea să îşi piardă locul. La doar trei luni de la ultimul incident petrecut în România, când a venit să filmeze pentru pelicula „Ghost Rider 2”, actorul îşi iese din nou din pepeni, de data asta în New Orleans.

Implicat tot mai mult în filme de acţiune, actorul nu a renunţat la scenele cu bătăi nici în restaurantul în care a mers să mănânce, unde s-a încăierat cu câţiva oameni, irascibili probabil din cauză că întârziase friptura.

Ce l-o fi enervat atât de tare, tocmai când oraşul sărbătoreşte cu mare veselie carnavalul, nu se ştie sigur, dar se pare că actorului i-a plăcut atât de mult rolul din „Drive Angry 3D” încât şi-a însuşit stilul furios al proscrisului care se luptă cu demonii.

Scandalul s-a lăsat cu geamuri sparte, iar actorul a fost escortat la hotel de către poliţişti.

Kid Rock

Fostul soţ al Pamelei Anderson este un alt amator de scandaluri, condamnat la 6 ore de consiliere pentru stăpânirea crizelor de furie şi supravegheat judiciar de poliţişti timp de un an de zile.

În octombrie 2007, rapperul a fost implicat într-o bătaie ca în filme, tot într-un restaurant, unde, împreună cu cinci prieteni din anturajul său, a reuşit să bage în spital un bărbat necunoscut.

Înainte de incident, Rock susţinuse un concert în Atlanta.  Atât de tare să îl fi stresat fanii?…

Rock a ajuns pentru prima dată în cariera sa pe primul loc în topurile muzicale din Statele Unite, cu „Rock N Roll Jesus”.

Citeşte continuarea pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2