Ce vedem în weekend la TV

De TVmania pe

În această seară, în programul TV avem cea de-a treia parte din trilogia suedeză „Millenium”. Sâmbătă, Annette Bening…
… şi Warren Beatty formează un cuplu în „Poveste de dragoste”, iar duminică, Leonardo DiCaprio este „Omul cu masca de fier”.

Vineri: Castelul din nori s-a sfărâmat, 22.00, HBO

Bazat pe ultimul volum al trilogiei Millennium a jurnalistului suedez Stieg Larsson, filmul o are ca protagonistă pe Lisbeth Salander (Noomi Rapace). Ea este internată în spital în stare gravă după ce tatăl ei, Alexander Zalachenko (un fost agent rus a cărui afacere cu trafic de carne vie este acoperită de corupţii din serviciile secrete suedeze) a încercat să o îngroape de vie. Profitând de starea ei, autorităţile o acuză de crimă. Pentru a fi determinată să tacă, femeia este trimisă la un ospiciu. Singurii oameni pe care se poate bizui Lisbeth sunt jurnalistul Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist) şi un doctor care nu crede zvonurile potrivit cărora fata ar fi o lesbiană satanistă.

Sâmbătă: Poveste de dragoste, 20.00, PRO CINEMA

Mike Gambrill (Warren Beatty), un fost fotbalist celebru, şi Terry McKay (Annette Benning, soţia lui Beatty în viaţa reală) se cunosc în timpul unei călătorii cu avionul spre Sydney şi se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt. Dar, pentru că în viaţa fiecăruia există altcineva, la capătul călătoriei lor jură să se revadă doar dacă iubirea lor va rezista în timp. Ei stabilesc să se întâlnească peste trei luni în New York, în Empire State Building, într-o anumită zi, la o anumită oră. Terry suferă însă un accident tragic în drumul spre punctul de întâlnire, iar Mike presupune că pasiunea ei s-a stins. Acesta este ultimul film pentru marele ecran în care apare regretata actriţă Katharine Hepburn, care a decedat în 2003.

Duminică: Omul cu masca de fier, 21.10, TVR 1

Muschetarii Athos (John Malkovich), Porthos (Gérard Depardieu), Aramis (Jeremy Irons) şi D’Artagnan (Gabriel Byrne) sunt surprinşi de această poveste în epoca deplinei lor maturităţi. Ei se reunesc o dată în plus pentru a-l înlocui pe tiranicul rege Ludovic al XIV-lea (Leonardo DiCaprio) cu geamănul său (acelaşi DiCaprio). Acesta se află de mulţi ani în închisoare, cu o mască de fier pe faţă, şi aşteaptă să fie salvat.

Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe tvmania.ro.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro