Vacanţă de relaxare la centrele Spa din ţară

De Nicoleta Galeteanu pe

Tratamente tradiţionale, terapii senzoriale şi masaje orientale, centrele Spa sunt un mic paradis pentru oricine ajunge aici. Mai mult decât o vacanţă de relaxare…
 …aici vei descoperi adevărata stare de bine, armonia interioară şi sănătate curată.

La malul mării sau la poalele munţilor, dacă ajungi la unul dintre centrele din ţară, nu îţi vei mai dori să pleci de aici. Îmbinând recuperarea cu înfrumuseţarea, Spa-urile îţi porpun o altfel de vacanţă, o evadare la linişte, care însă te cam costă…

Cocor Spa

Cel mai nou şi mai mare centru Spa din România, Cocor Spa este amplasat în staţiunea Neptun şi oferă un răsfăţ complet.
Masaj cu nămol, hidromasaj cu uleiuri sau băi saline cu plante, tratamentele se bazează pe ritualurile Thalasso, menite să elimine tot stresul acumulat şi să te relaxeze complet.

Tot aici te poţi trata de afecţiuni reumatismale şi lombare sau de osteoporoză prin programele de terapie specifică, cum sunt duşurile emoţionale sau cascadele cervicale.

Preţurile sunt pe măsura tratamentului, dar ai la alegere 10 pachete de servicii, cu terapii şi tarife diferite, de două, şase ori 19 zile.

Pachetul „Wellness Thalassotherapz”, de exemplu, costă între 828 şi 1.098 lei, în funcţie de alegerea pensiunii (mic-dejun, demi-pensiune sau pensiune completă) pentru 3 nopţi şi între 1.756 şi 2386 lei pentru 7 nopţi, cu trei terapii pe zi.

Pachetul Zen se adresează atât doamnelor cât şi domnilor şi ajută la redobândirea armoniei dintre minte, trup şi suflet, pe care o vei câştiga în trei zile cât durează programul.

Preţul unui astfel de pachet costă între 1.370 lei şi 1.730 lei, pentru patru nopţi de cazare, în funcţie de serviciile de cazare. Există de asemenea programe de o zi, cât şi de 18 zile, pentru care ajungi să plătelşti şi 7.355 lei, cum este programul Thalasso Slimming.

Aqua Day Spa

Târgu Mureş se mândreşte cu cel mai mare centru spa din Transilvania.

Aqua Day Spa este un centru deschis anul trecut în incinta complexului Business Center, situat la ieşirea din oraş spre Sighişoara.

Este o oază de linişte şi un loc ideal pentru relaxare după o drumeţie lungă prin Transilvania. Este dotat cu plajă şi piscină, aşa că cine ajunge aici parcurge cel mai scurt drum până la mare, fie ea şi artificială, şi se poate bucura în acelaşi timp de servicii multiple de spa şi tratamente de sănătate.

Aqua Day Spa dispune de centru de relaxare, solarium, tepidarium (băi calde), saună finlandeză, salon de aromaterapie, baie turcească şi de aburi, meloterapie, duşuri fantezie – cu joc de lumini şi muzică relaxantă -, fântână cu gheaţă sau vitamin bar, toate acestea amenajate cu gust pentru crearea unui ambient liniştitor.

În plus, tarifele sunt mai mult decât accesibile. Pentru două nopţi, plăteşti 410 lei, în zilele luni – joi, şi beneficiezi de servicii spa elimitate şi mic-dejun inclus. Pentru două persoane, aceeasi ofertă costă 540 de lei, în timp ce pentru trei nopţi de cazare preţul este de 600 de lei pentru o persoană şi respectiv 800 de lei pentru o cameră de două persoane.

În weekend, preţurile sunt mai mici: 350 de lei pentru două nopţi şi 420 de lei pentru o cameră dublă, aceeaşi perioadă, iar pentru trei nopţi, tarifele sunt de 525 şi 620 de lei pentru o persoană, respectiv două.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2