Vacanţă cu 1 euro pe zi, de la Holiday Office

De Unica.ro, pe
Veste bombă pentru turiştii care vor să îşi petreacă vacanţa de vară în Turcia. E mai ieftin să-ţi petreci vacanţa la all inclusive în Turcia, decât să stai acasă. Cu ocazia Târgului de Turism al României, deschis între 12 şi 15 martie, agenţia Holiday Office

vine cu o ofertă unică: vacanţe în Antalya, sejur cu avionul, cu cazarea la hotel de 3* începând de la 1 euro pe zi de persoană.

Turoperatorul Holiday Office, specializat în chartere pe destinaţii precum: Turcia, Creta, Corfu, Rodos, Tenerife sau Mallorca are o mulţime de oferte surpriză, la preţuri dintre cele mai atractive, cu early booking de până la 40%.

Mai multe detalii aflăm de la Mircea Vladu, managerul agenţiei.

Reporter: Ce oferte aţi pregătit în cadrul Târgul de Turism?

Mircea Vladu: În cadrul ediţiei de primăvară a Târgului de Turism, turiştii vor avea parte de nenumărate surprize. În primul rând am venit cu hoteluri foarte atent selectate pe principalele destinaţii de charter cu avionul din Turcia, Grecia şi nu numai. Sejururile în locaţiile noastre beneficiază, spunem noi, de cel mai bun raport calitate preţ. Iar vedeta reducerilor la acest târg de turism este cazarea de la 1 euro pe zi, pentru sejururile charter cu avionul, la hoteluri de 3* cu all inclusive. Practic, este mai ieftin sa mergi în vacanţă decât să stai acasă. Oferta este valabilă doar pe perioada târgului, şi bineînţeles în limita locurilor disponibile în avion.

Reporter: Există şi servicii special introduse pe charterele pe care le turoperaţi?

Pe lângă toate ofertele şi surprizele pe care le-am pregătit, pe toată perioada târgului turiştii vor beneficia şi de reduceri suplimentare- Early Booking – de 5% pe toate zborurile si pe toată perioada de operare în Antalya. De asemenea, am pregătit şi bonusuri turiştilor, care constau în transfer expres, fiind incluse 10 hoteluri de lux, ce vor fi prezentate în cadrul târgului. Transferul expres înseamnă că turistul va fi dus direct de la aeroport la hotel şi invers, fără nicio altă oprire. Tot în cadrul târgului prezentăm şi sejurul de 6 zile de cazare –Low Buget- către Antalya, la preţuri foarte accesibile, cu reduceri substanţiale.

Reporter: De ce ar trebui turiştii să cumpere o vacanţă Holiday Office?

Echipa noastră este formată din oameni cu multă experienţă, partenerul nostru din Turcia este una dintre cele mai cunoscute firme, Akay Travel Service înfiinţată în 1972, cu peste 40 de ani de experienţă, iar serviciile noastre sunt ireproşabile. Aşadar, pe lângă ofertele foarte bune au parte şi de servicii de calitate.

Date generale despre agenţia Holiday Office

Holiday Office este o companie tânără pe piaţa românească, dar creatorii ei lucrează în domeniul turismului de 25 de ani. Ei au avut viziunea de a construi o afacere de succes în 1990, alegând cele mai bune hoteluri şi lansând chartere care acum sunt vedetele destinaţiilor din România: Creta, Corfu, Rhodos, Santorini, Tenerife, Mallorca şi Dubai sunt doar câteva dintre acestea.

Compania este condusă de către Mircea Vladu, unul dintre cei mai experimentaţi investitori din industria turismului de outgoing.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!