Un tanar orb și autist a primit Golden Buzz la ”Americanii au talent”. Imagini virale

De Unica.ro pe
Kodi Lee, în vârstă de 22 de ani, este orb și suferă de autism. Când a urcat pe scena de la ”Americanii au talent”, condus de mama lui, Tina Lee, nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze.

Mama a dezvăluit că tânărul este nevăzător și suferă de autism, iar singurul lucru care îl ajută să reziste în această lume este muzica. ”Când asculta muzică, ochii lui se făceau mari și începea să cânte și atunci am realizat, cu lacrimi în ochi, că este un entertainer. Datorită muzicii, a putut să reziste în această lume. Pentru că, atunci când ești autist, este dificil să faci ceea ce face toată lumea. Muzica, practic, i-a salvat viața”, a spus Tina, mama lui Kodi Lee.

Momentul tânărului i-a uluit pe jurați, care l-au aplaudat în picioare. Julianne Hough, unul dintre jurați, a fost în lacrimi la finalul momentului, la fel ca și mare parte din public. Talentul uriaș al lui Kodi a făcut-o pe Grabielle Union să-i ofere un golden buzz, astfel că tânărul va ajunge direct în semifinalele live care au loc la Hollywood.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro