Un bărbat bogat se purta urât cu asistentele din spital. Nu se aștepta la asemenea reacție

De Adina Radu pe

Să fii amabil nu te costă nimic, dar cei mai mulți preferăm să alegem varianta mai simplă, cea a nepăsării sau, mai rău cea a mitocăniei. Un bărbat a dat dovadă de lipsă de bun simț și asistentele medicale care îl tratau i-au oferit o supriză.

“Un cunoscut om de afaceri a trebuit să stea câteva zile în spital pentru câteva analize. Acesta s-a comportat oribil cu doctorii, dar mai ales cu asistentele medicale pe care le trata ca pe sclavele lui personale.

Niciun angajat la spitalului nu voia să facă de a face cu el. Singura angajată care îi ținea piept și nu se temea de el era asistenta șefă.

Într-o zi, asistenta șefă s-a gândit că acest bărbat are nevoie de o lecție de viață care să îl aducă cu picioarele pe pământ. A intrat în rezerva lui și l-a anunțat că trebuie să îi ia temperatura. Bărbatul s-a plâns, s-a sucit, și-a încrucișat brațele în semn de protest și a deschis gura pentru a primi termometrul.

– Din păcate, pentru a avea o măsurare mai precisă nu pot folosi termometrul pe care orală.

Bărbatul s-a plâns și mai mult, a protestat chiar, dar până la urmă s-a rostogolit și și-a dat pantalonii jos. Asistenta a inserat termometrul și a spus:

– Am uitat ceva. Trebuie să merg să aduc. Stați așa până vin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2