Trupa Vunk promite că vara asta va fi “Aoleo, ce bine!”

De Unica.ro, pe
Aoleo, ce bine!”.

Fiecare dintre noi a spus cel puţin o dată “   Noi credem că putem găsi în fiecare zi cel puţin un motiv să spunem acest lucru, indiferent de situaţiile dificile pe care le avem de înfruntat.

“Aoleo, ce bine!” este cântecul celor care pun pe primul plan pe celălalt, nu pe el însuşi. Cântecul celor care recunosc frumuseţea oamenilor, a celor care o observă şi o afirmă. Şi ne referim nu doar la frumuseţea fizică, ci la cea umană în general.

Viaţă este alcatuită din întamplări frumoase, oameni care-ţi apar în cale la momentul potrivit şi fericiri mărunte. Trebuie să învăţăm să ne bucurăm de acum, şi să nu ne fie frică de judecăţile celor din jur.

Este cântecul care te-ndeamnă să dai o şansă fiecărei persoane sau întamplare să se transforme într-o poveste.

Acesta este şi motivul pentru care am ales ca în videoclip să exprimam situaţii si emoţii prin culori. Aşa, şi, ce dacă lucrurile nu se-ntămplă aşa cum v-aţi propus? Priviţi cu atentie în jur şi daţi-vă voie să găsiţi motive să spuneţi zi de zi “Aoleo, ce bine!” a declarat CorneI ILIE, liderul trupei Vunk.

De peste 13 ani, Trupa Vunk este trupa premierelor în rockul românesc. Cel mai bun concert românesc, primul show multimedia, primul afiș exclusiv din gifuri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi tehnologii și cântece ce aveau să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul a multor săptamani: “Pleacă”, “Așa și”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”. În mai 2017, s-a lansat cel de-al 8 album al trupei, “Extrovertit”, în cadrul celui mai grandios show indoor,” Secretul tău.” In 2018 descoperă o nouă specie de om: CameleOM-ul şi pune în scenă la Arenele Romane un concert rock simfonic acompaniaţi de o orchestră de peste 50 de muzicieni. Pe 28 mai 2018 lansează la TIFF primul documentar al unei formaţii rock româneşti, “Vunk- Jur să spun adevărul”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!