Trucul simplu prin care atragi banii

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 29 martie 2022, 16:19
Toată lumea are, la un moment dat, probleme cu banii, dar pe lângă muncă, poți încerca și un truc simplu, care îți va aduce prosperitatea în casă. Vezi care este.

Atunci când canalul prin care ciruclă energia banilor este blocat, s-ar putea să te confrunți cu probleme financiare, potrivit cuisineandhealth.com. Cu ajutorul poziției corpului poți, însă, să rezolvi această situație. Budismul și hinduismul sunt științe foarte populare, care se practică de sute de ani, iar tehnicile de meditație sunt foarte eficiente, potrivit adepților.
Printr-un exercițiu simplu poți debloca fluxul de energie în plan financiar, dar nu te aștepta să te îmbogățești peste noapte. Vei primi atât cât ai nevoie să duci o viață liniștită.

Exercițiul care te ajută să atragi banii

Ține-ți palemele în fața ta, lipite una de alta, apoi unește arătătorul și degetul mijlociu de degetul mare. Închide ochii și concentrează-te pe respirație. Inspiră, expiră, iar în timp ce faci asta, imaginează-ți punctul dintre sprâncene prin care atragi energie. Trebuie să faci acest ritual de două ori pe zi, câte 2-3 minute. Ideal ar fi să îl faci dimineața și seara.

Citește și: Ezoteric: cum să atragi banii în casa ta

Alte moduri prin care atragi banii

Oamenii foarte spirituali susțin că totul are legătură cu energia care ne înconjoară, iar dacă vrei să nu mai ai nicio grijă din cauza banilor, ar trebui să fii conștientă de acest lucru. Atunci când lași energia să circule liber în jurul tău, calitatea vieții se îmbunătățește, potrivit prosperityplace.com.

Sunt multe moduri prin care poți crește fluxul de energie care te va ajuta să atragi bani și prosperitate. În primul rând, este important să mănânci mai puțin, dar să alegi alimente de calitate. Produsele naturale, de exemplu, au mai multă energie decât cele procesate. Redu dezordinea din locuința ta sau de la birou. Un mediu neglijat previne circulația energiei și duce la apariția blocajelor financiare. Asigură-te întotdeauna că biroul și casa ta sunt curate.

Înconjoară-te de lucruri care atrag gânduri pozitive și amintiri plăcute și scapă de cele care te fac să te întorci la momentele neplăcute. Poți atrage banii în viața ta și dacă ești atentă la cheltuielile pe care le faci și nu faci gesturi nechibzuite. Chiar dacă nu te-ai fi gândit, dar și sportul te poate ajuta să ai o siguranță financiară. Exercițiile fizice și mișcarea stimulează sistemul energetic.

Dacă faci aceste mici schimbări în fiecare domeniu al vieții tale, vei observa că situația ta financiară se va îmbunătăți în 9 – 12 luni. Schimbarea fluxului de energie necesită timp și dedicare, așa că asigură-te că ești implicată și ai încredere în aceste tehnici.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!