Ezoteric: Cum să atragi banii în casa ta

De Unica.ro, pe

Ca să ai parte de mai mulţi bani, nu-i ţine la ciorap, ci lasă-i să circule. La fel ca un bumerang, aceştia se vor întoarce la tine!
Cui nu i-ar prinde bine nişte bani în plus în portofel? Dacă nu eşti mulţumită de situaţia ta financiară şi îţi doreşti ca viaţa să-ţi ofere mai mult decât până în prezent, află cum poţi să eliberezi calea banilor spre tine!

Banii se pot obţine prin mai multe mijloace. În primul rând, sunt banii care îţi revin ca răsplată a muncii tale, în al doilea rând, cu ajutorul norocului, sunt banii câştigaţi în urma participării la unele concursuri sau jocuri de noroc, iar în cel de-al treilea rând, recurgând la magia albă,  banii obţinuţi cu uşurinţă ca urmare a unor ritualuri, descântece sau ţinând cont de anumite superstiţii. Dacă la primele două metode nu ai nevoie de îndrumări speciale, la cea de-a treia îţi spunem noi ce anume poţi să faci pentru a atrage banii în casa ta.

Descântecele aducătoare de prosperitate

Există câteva fraze magice care, dacă vor fi rostite, vor atrage banii şi prosperitatea de partea ta.
Pentru început trebuie să repeţi în gând: „Binecuvântez tot ceea ce am şi sunt pregătită să primesc şi mai mult”. Se spune că trebuie să fii mulţumită şi împăcată cu ceea ce ai deja pentru a putea fi pregătită în continuare să primeşti mai mult.
Atunci când treci prin momente mai grele în viaţă, spune: „Binecuvântez binele şi aştept ca acesta să se reverse şi asupra mea”, iar binele nu va întârzia să apară. În magie există concepţia că tot ceea ce este binecuvântat sporeşte. La fel se întâmplă şi cu banii.
O altă modalitate de a atrage finanţele este următoarea. Ia-ţi portofelul, de preferat de culoare maro (culoarea care influenţează pozitiv banii) şi ţine-l între palme în timp ce spui următorul descântec: „Binecuvântez banii care intră în acest portofel”.

Magia albă cu lumânări

Prima metodă durează timp de două luni şi este un vechi rit al indienilor incaşi, pe care aceştia îl practicau ori de câte ori voiau să atragă bunăstarea asupra tribului lor. Scrie pe o coală de hârtie datele tale personale (nume, prenume, data naşterii, dorinţa care vrei să ţi se îndeplinească şi toate căile prin care ţi-ar putea intra bani în casă, fie prin muncă, prin jocuri de noroc, prin moşteniri, din datorii mai vechi pe care le ai de recuperat sau din orice altă parte de unde ştii tu). Aprinde cu un chibrit o lumânare lungă de 10 centimetri în fiecare marţi şi vineri la ora 22:30 fix, timp de două luni consecutiv. Las-o să ardă, iar când se apropie de sfârşit pune foaia scrisă de tine deasupra ei ca să o mistuie focul. Ai grijă ca pe tot parcursul ritualului să nu rămână lumânarea nesupravegheată. Cel mai bine ar fi să o laşi să ardă într-un recipient de metal, pentru a nu pune în pericol şi celelalte obiecte din preajma sa.
Cea de-a doua metodă este moştenită de la civilizaţiile budiste şi constă tot în arderea lumână-rilor. Scrie o listă cu numele şi dorinţa ta legată de bani, fă-i o gaură la mijloc şi pune în interiorul ei o lumânare de culoarea mierii (galben pal). Timp de 10 zile aprinde la orice oră vrei câte o lumânare şi las-o să se consume încet în aproximativ opt ore. Va trebui să alegi lumânări ceva mai mari, care să poată rezista intervalului de timp. Următoarea lumânare, pe care o vei aprinde a doua zi, pune-o peste resturile celei anterioare şi tot aşa până la ultima.
Atenţie! Trebuie să fii consecventă şi să ceri acelaşi lucru de fiecare dată pentru a ţi se putea îndeplini dorinţa. De asemenea, trebuie să gândeşti pozitiv şi să nu ţii duşmă-nie faţă de nicio persoană, chiar dacă în trecut aceasta ţi-a făcut mult rău. Iertarea face parte şi ea din acest ritual, deoarece se spune că, dacă nu eşti capabilă să ierţi, energiile pozitive nu găsesc calea spre tine. Iar banii sunt consideraţi ca făcând parte dintre energiile pozitive ale Pământului.

Obiectele care îţi sporesc norocul

Asigură-te că ai în casă numai plante care înfloresc sau care rodesc. Despre plantele care nu fac flori sau fructe se spune că aduc ghinion celor care leţin în locuinţa lor. În cazul în care nu ai nicio plantă în casă ar fi bine să-ţi cumperi una care să aibă o inflorescenţă bogată sau care să rodească neapărat fructe dulci (de exemplu un curmal, un mandarin etc.).
De asemenea, nu trebuie să-ţi lipsească nici acvariul cu peşti. Indiferent de numărul acestora sau de mărimea acvariului, în concepţia asiaticilor, peştii vii sunt aducători de belşug şi noroc.

Gândeşte pozitiv!

Principalele condiţii  pentru atragerea banilor sunt credinţa şi gândirea pozitivă. Chiar şi în cele mai dificile momente din viaţă trebuie să ai încredere că situaţia este temporară şi totul se va rezolva în favoarea ta în viitorul apropiat.

Feng shui la birou pentru bani şi promovare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!