Transport gratuit la concertul The Cranberries

De Nicoleta Galeteanu pe

Anunţat iniţial pe Stadionul Arcul de Triumf, concertul The Cranberries, va avea loc la Zone Arena, însă cei care nu au aflat din timp de mutarea concertului vor fi transportaţi gratuit…
 …la noul amplasament de pe Barbu Văcărescu, anunţă organizatorii.

Mai puţin de două săptămâni ne despart de concertul  popularei trupe irlandeze, care va concerta pentru prima dată în România, pe 20 iulie.

Fanii de peste tot au avut ceva de aşteptat, trupa fiind absentă de pe marile scene muzicale mai bine de şapte ani.
The Cranberries se află în turneu mondial, ocazie cu care au concertat în America de Sud, urmând să ajungă în Italia, Olanda, Franţa sau Cehia, unde membrii vor cânta la marele Festival Colours of Ostrava.

Concertul Cranberries din Bucureşti, din 20 iulie, va dura aproape două ore, anunţă organizatorii, aşa că dacă nu ai apucat să cumperi bilete, încă mai poţi rezerva locuri la preţuri de 120 lei – Gazon B, 140 lei – Tribuna şi 190 lei – Gazon A, din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Cărtureşti sau de pe site-ul eventim.ro.

Transport gratuit la concertul The Cranberries
Accesul la concert este permis incepand cu ora 18.30, iar intrarea în incinta complexului Zone Arena se va face prin Bulevardul Barbu Văcărescu, prin două puncte de acces separate.

Pentru cei care vor ajunge la Stadionul Arcul de Triumf, organizatorii pun la dispoziţie autobuze speciale pentru transport gratuit, în intervalul orar 18.00 – 20.30.

De asemenea, ca variante de transport, bucureştenii pot alege metroul (Magistrala 2, staţia Aurel Vlaicu sau staţia Ştefan cel Mare), tramvaiul 5 sau linia de RATB 110.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro