Transformarea uluitoare a unui bărbat care a mâncat câte 19 ouă pe zi, în ultimii 3 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 martie 2017, 15:34
Guy Harding (23 de ani), un bancher din Marea Britanie, și-a propus în urmă cu mai mulți ani să-și schimbe radical aspectul fizic. Dintr-un tânăr destul de slab, el s-a transformat în

bodybuilder cu ajutorul exercițiilor cu greutăți și a unei diete spectaculoase.

La doar 16 ani, Guy s-a îndrăgostit de exercițiile cu greutăți și de atunci până în prezent el a muncit zi de zi pentru a atinge forma fizică perfectă, după cum însuși a mărturisit în cadrul mai multor interviuri.

Cu toate acestea, 7 ani mai târziu, Guy arată înfricoșător – corpul lui s-a transformat total, dar schimbarea este una extremă. Mușchii lui sunt foarte dezvoltați, iar tânărul a ajuns să fie considerat un ciudat.

A post shared by Guy Harding (@guycharding) on

Dieta care l-a ajutat pe Guy Harding să-și transforme corpul

Pentru a-și transforma total corpul, bărbatul spune că a început să fie foarte atent la dieta lui, după mai mulți ani de antrenamente cu greutăți.

În urmă cu 3 ani, el și-a conceput singur o dietă, compusă din 7 mese pe zi și aproximativ 6.000 de calorii, mai mult decât dublul caloriilor recomandate zilnic pentru bărbați.

A post shared by Guy Harding (@guycharding) on

Dincolo de faptul că merge zilnic la sala de forță, el mărturisește că a ajuns să mănânce câte 19 ouă în fiecare zi, dar și jumătate de kilogram de carne, deoarece proteinele sunt baza dietei sale.

Totuși, pentru a nu-și pune în pericol sănătatea, el recunoaște că mănâncă și multe fructe și legume proaspete în fiecare zi.

Citește șiCura de îngrășare rapidă. Ce mâncăm pentru a ne îngrășa

Citește șiCe se întâmplă în organismul tău dacă mănânci trei ouă pe zi

Foto: facebook.com/guy.c.harding, instagram.com/guycharding

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!