Transformă-te în Afrodita la Sovata!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 august 2021, 11:57
Cu o panoramă pitorească și priveliști amețitoare, fiind unul dintre puținele hoteluri din România care oferă pachete de terapii antistres, alături de ședințe spa și multe alte minuni, Hotelul Danubius Health Spa Resort Bradet este un imperiu al sănătății.

Relaxare și tratamente pentru o sănătate de aur

Într-un cadru de o frumusețe pitorească a Transilvaniei, în inima Sovatei, Hotelul Danubius Health Spa Resort Bradet pune la dispoziția tuturor o gamă largă de beneficii de relaxare, antistres și înfrumusețare.

Motto-ul său este ,,No stress! Balance your life”! Nu doar că vei găsi echilibrul mult visat, atât fizic cât și psihic, dar terapia integrată body&mind este perfectă atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție. Mai ales că te vei putea relaxa în jacuzzi, în piscinele cu apă sărată, saunele și sălile de fitness. Dacă vii însoțită de cei mici, vei face o alegere foarte inspirată, pentru că, pe lângă bazinele pentru copii și locul de joacă pe care le deține hotelul, ai la dipoziție numeroase facilități de petrecere a timpului liber.

Răsfață-te cu împachetarea ” Aphrodita”

Datorită faptului că Hotelul Danubius Health Spa Resort Bradet se situează în apropiere de Lacul Ursu, cunoscut îndeosebi ca fiind singurul lac heliotermic de pe continent, noile tratamentele ale hotelului pe bază de sare și nămol medical au efect aproape imediat atât pentru afecțiunile fizice, cât și pentru cele psihice.

În cadrul hotelului pot fi ameliorate și chiar vindecate afecțiuni precum artrita, reumatismul cât şi cele ginecologice şi dermatologice. Și asta nu este tot, pentru că doamnele se vor răsfăța cu împachetarea ” Aphrodita”, un tip de tratament care îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii, redă elasticitatea acesteia și reduce aspectul de coajă de portocală. Și pentru ca masajul să fie desăvârșit, la final se va aplica o cremă specială pe bază de frișcă, miere și ulei de portocale, care îți va îmbăta simțurile.

Madalina Isar

Wellness&Spa Sovata

Hotelul Danubius Health Spa Resort Bradet 4*- de la 1100 Ron/persoana, 5 nopti de cazare cu demipensiune, access nelimitat la centrul Spa modernizat, activitati sportive, permis de intrare la Lacul Ursu, Sovata, taxa balneara. Detalii pe www.danubiushotels.ro , telefon +40-265-570-506

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!