Tot ce trebuie să ştiţi despre Unica Summer Bike Fiesta de pe 1 august

De Carmen Ghibuțiu, pe Ultimul update Miercuri, 23 martie 2022, 15:28

Mai sunt câteva zile până la Unica Summer Bike Fiesta, cea mai mare petrecere pe biciclete a acestei veri. Aşadar, dacă vreţi să petreceţi o sâmbătă cu adevărat memorabilă, vă aşteptăm pe 1 august la un party din care nu vor lipsi pedalatul alături de sute de participanţi, concerte, concursuri, tombolă, vizionare de film în aer liber.

Încercăm să vă oferim toate detaliile legate de eveniment. În cazul în care mai aveţi întrebări, ne puteţi scrie un comentariu la acest articol sau un mesaj pe facebook, pe pagina Summer Bike Fiesta.

Programul Unica Summer Bike Fiesta (sâmbătă, 1 august 2015)

17:30 – Punct de întâlnire: parcarea Bucureşti Mall (Calea Vitan, 55-59)

17:30 – 19:00 – Înscrierea participanţilor şi împărţirea accesoriilor de Fiesta. Se vor face fotografii, se va asculta muzică, un magician va face tot felul de trucuri, iar un biker ne va uimi cu tot felul de scheme inedite. Participanţii vor primi apă şi îngheţată.
Concurs în parcare – cea mai chic ţinută va fi premiată cu o invitaţie de 2 persoane la Festivalul In Transylvania (20 – 23 august) şi cu un produs preferat de la Vero Moda (pentru femei) sau un produs favorit Jack&Jones (pentru bărbaţi).
IMPORTANT – dress code-ul acestei ediţii este culoarea roşie. Aşadar, toţi bicicliştii trebuie să poarte cel puţin un articol vestimentar roşu (pălărie, şapcă, fustă, pantalon, tricou, cămaşă etc)

19:00 – Plecarea din parcarea Bucureşti Mall (Calea Vitan 55-59) spre Roaba de Cultură (Herăstrău). Traseul este următorul: Poşta Vitan, cu ieşire către Bd. Unirii (clădirea Zepter), Piaţa Alba Iulia, Piaţa Eudoxiu Hurmuzachi, Piaţa Muncii, Şoseaua Ştefan cel Mare, Calea Floreasca, Bd. Mircea Eliade, Bd. Beijing, Crucea Mileniului, Pescăruş – Herăstrău, cu oprire la Roaba de Cultură.

20:00Adunarea la Roaba de Cultură, unde, până la ora 20:30, participanţii vor primi îngheţată, fresh-uri, bere, batoane nutribon şi salate.

20:30Concert Liviu Teodorescu

21:10 – Concert Adela Popescu

21:45 Tombolă cu următoarele premii:
– 10 biciclete oferite de Carrefour
– 3 genţi realizate din materiale reciclabile oferite de Remesh
– 10 lanterne pentru biciclete oferite de Arrow
– 4 seturi de cuţite pentru munte de la Fiskars
– 5 cărţi „Grădina Secretă”, 5 cărţi „Pădurea Fermecată”, 5 seturi de cărţi din colecţia „Clasici moderni” – toate de la Editura Litera
– 4 vouchere de cumpărături C&A

22:15Vizionare de film „Judecătorul” (2014), cu Robert Downey Jr., Robert Duvall

Alte informaţii utile

Închirierea bicicletelor
În cazul în care vreţi să participaţi şi nu aveţi biciclete, puteţi închiria de la unul dintre partenerii evenimentului – ivelo. Este important să ştiţi că NU vor fi biciclete de închiriat la locul evenimentului, ci va trebui să mergeţi la centrele apropiate de casele voastre sau de parcarea Bucureşti Mall (după preferinţe). Pe site-ul ivelo veţi vedea adresele centrelor de închiriere şi tarifele. Le puteţi lăsa apoi la centrul de la parcul Herăstrău.

Cine poate participa
Nu există limită de vârstă! O singură menţiune, dacă veniţi cu copii foarte mici, va fi destul de dificil pentru ei să pedaleze în grup alături de cei mari şi pot fi expuşi unor nedorite accidente. Atât femeile, cât şi bărbaţii sunt aşteptaţi să poarte ceva roşu. Acesta este codul vestimentar al acestei ediţii!

Concurs până pe 1 august – premiul este o bicicletă
Până sâmbătă, când ne vom vedea, v-am mai pregătit un concurs, împreună cu Bucureşti Mall. Ce trebuie să faceţi?

  1. Fotografiaţi-vă până pe 1 august lângă bicicleta Unica din Bucureşti Mall (foto)
  2. Postaţi poza pe contul personal de Instagram sau Facebook
  3. Folosiţi hashtag-urile #SummerBikeFiesta şi #BucurestiMall şi puteţi câştiga o bicicletă. Câştigătorul va fi anunţat pe 7 august pe unica.ro

Summer Bike Fiesta

Mai multe detalii despre acest concurs AICI.

Foto: FotografulTAU

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!