Cele mai proaste filme din 2010

De Nicoleta Galeteanu, pe

7. Totul despre sex 2

„Sex and the City 2” s-a vrut o lovitură de box office şi a reuşit să fie, dar în ciuda notorietăţii francizei şi a distribuţiei sonore, pelicula de 2 ore şi jumătate s-a cam jucat cu nervii cinefililor.

Gaşca de fete, acum îmbătrânite, a cam deprimat publicul prin glume uşurele şi o intrigă subţire ca un creion, iar povestea lor nu este decât o călătorie de prisos în canicularul Dubai şi un regres pentru succesul câştigat.

8. Eat, Pray, Love

Nu e musai ca toate adaptările să fie fidele cărţilor pe care se bazează care, doar rareori sunt reuşite, dar şi mai rar depăşesc succesul cărţii.

Este foarte posibil ca Elisabeth Gilbert să fi reuşit să îşi convingă cititorii până la ultima pagină, însă filmul nu este decât o poveste de dragoste amorţită, unde nici măcar eforturile Juliei Roberts sau ale lui James Franco şi Javier Bardem nu pot drege eşecul predestinat al filmului.

9. Americanul

Nu doar titlul a fost votat ca fiind neinspirat, ci şi filmul în sine, care spune povestea unui asasin singuratic – Jack alias George Clooney – şi ultima sa misiune de a… construi o armă.

Dacă nu ar fi Clooney, filmul ar fi rămas doar cu intriga sa insipidă, acţiunea monotonă şi dialogurile zgârcite. Filmul a câştigat un plus de valoare doar la box office.

10. Ultimul războinic al aerului

O combinaţie între Karate Kid şi desenul animat Nickelodeon, „The Last Airbender” a intrigat mulţi adolescenţi să meargă în cinematografe. Doar că, se pare, aceasta a a fost singura intrigă pe care au propus-o producătorii, al căror scop a fost să plictisească copiii cu o poveste total aberantă şi un fir epic neinteligibil, chiar şi pentru fanii „Lord of the Rings” şi „Star Wars”.

Foto:NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!