Cele mai proaste filme din 2010

De Nicoleta Galeteanu, pe

Producţia cinematografică a fost pe val în 2010, iar după box office-urile imense încasate, a fost şi un an financiar destul de bun pentru producători. Însă nu toate filmele care au vândut bilete
şi-au meritat bani, drept urmare, o retrospectivă a filmelor care ne-au înşelat aştepările se cere cu prisosinţă.

Iată care au fost votate cele mai nereuşite filme din 2010 de către critici.

1. Ziua îndrăgostiţilor

Cu o mega distribuţe aleasă pe sprânceană –  Julia Roberts, Anne Hathaway, Jessica Alba, Jessica Biel, Jennifer Garner, Jamie Foxx, Ashton Kutcher, Patrick Dempsey şi Queen Latifah -, filmul lui Garry Marshall este cea mai mare pierdere de vreme chiar şi pentru cei care sunt singuri de Ziua îndrăgostiţilor.

Cuplurile se intersectează, se cer în căsătorie, se ceartă sau se despart, dar din tot amalgamul de acţiuni lipseşte tocmai umorul.

2. Turistul

Cam ce ar mai putea fi de spus despre un film în care joacă Angelina Jolie şi Johnny Depp? Păi cam nimic, pentru că filmul nu spune mare lucru.

Dacă are doi dintre cei mai mari actori în roluri principale şi este produs de un regizor de Oscar (Florian Henckel von Donnersmarck), filmul este total lipsit de talent şi inspiraţie. Singurul lucru care compensează sunt costumele deosebit de frumoase, realizate de designerul Colleen Atwood.

 

3. Poliţai în misiune

„Cop Out'” îl readuce pe Bruce Willis în poziţia sa indubitabilă de poliţist, dar unul cu mai mult umor de data asta.

Numai că, se pare, popularul poliţist începe să ruginească, aşa cum se întâmplă şi cu glumele lui neamuzante şi gesturile sale neconvingătoare. Filmul este plat pe toată durata lui, dar după acest eşec dezamăgitor, poţi să te uiţi din nou la „Die Hard” din ’88.

Citeşte continuarea topului pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!