Cele mai proaste filme din 2010

De Nicoleta Galeteanu, pe

4. Our Family Wedding

Regizorul Forest Whitaker încearcă să se reinventeze cu orice film pe care îl lansează, doar că umorul său nu e tocmai punctul său forte.

„Our Family Wedding” vine cu o distribuţie interersantă – Regina King, America Ferrera, Lance Gross sau Carlos Mencia -, dar filmul e plin de clişee şi glume expirate, iar la nivelul intrigii, povestea poate fi uşor confundată cu „Ghici cine vine la cină”, astfel că filmul este predictibil de la început până la sfârşit.

5. Iron Man 2

Ca orice continuare cinematografică, treaba este cu dus şi-ntors: scenariştii ori nu prea au imaginaţie, ori au prea multă. Iron Man 2 evită aşadar capcanele unui sequel, doar că, pe de altă parte, cade în cealaltă extremă. Povestea este mult prea complicată şi greoaie, în schimb, se constată destul de multe asemănări cu „Batman and Robin” şi „Spider-Man 3”.

Dar te poţi delecta cu jocul lui Robert Downey Jr..

6. Repo Men

Nelansat încă la noi, „Repo Men” este un SF în regia lui filmul lui Miguel Sapochnik (Oscar pentru „ultimul rege al Scoţiei), cu Jude Law şi Forest Whitaker, care însă nu a convins criticii nici măcar cu povestea sa despre tehnologie sofisticată şi organe artificiale.

Pe scurt, compania The Union creează organe artificiale costisitoare pentru a creşte durata de viaţă. Riscul operaţiei intervine atunci când, în situaţia în care beneficiarul unui transplant de organ nu îşi achite facturile, compania trimite executorii să recupereze organele.


 
Citeşte continuarea topului pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!