Top vacanţe sub 500 de euro în Turcia

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cu plajă fină, apă turcoaz, ritmuri orientale şi mâncare delicioasă, Turcia îmbină armonios distracţia, agrementul şi pofta de cultură, oferind în plus turiştilor săi şi servicii accesibile pentru această vară.
Pentru că ţi-ar fi imposibil să te bucuri de toate aceste plăceri în doar două zile, poţi profita de ofertele agenţiilor de turism, care propun sejururi complete la preţuri mai mici de 500 de euro pentru un sejur de o săptămână petrecut în oricare dintre staţiunile ei însorite.

Nu îţi rămâne decât să alegi plaja şi marea în care vrei să te scalzi, de la apa sărată a Marmarei până la valurile Mediteranei.

Insula Păsării sau Kusadasi 

La Europa Travel, de exemplu, preţul unei vacanţe de o săptămână la Kusadasi, adică Insula Păsării cum au denumit-o otomanii, porneşte de la 350 de euro şi ajunge la 500 de euro, în funcţie de perioada aleasă şi de hotel.

Dacă optezi să pleci în perioada iulie – august, preţul unui sejur nu depăşeşte 470 de euro la un hotel de trei stele, precum Hotel Esat, aflat la câteva sute de metri de plajă.

Oferta include 7 nopţi de cazare, cu servicii complete, biletul de avion la o cursă charter şi transportul aeroport – hotel.

Pentru cine preferă servicii de patru stele, pot opta să stea la hotel Prelude, situat pe plaja „Long Beach”, pentru 500 de euro pe acelaşi sejur de o săptămână.

Marmaris, portul croazierelor 

Dacă alegi apele mediteraneene, Marmaris este una dintre cele mai animate şi sofisticate staţiuni de pe coasta Mării Mediteraneene.

Prin agenţia ViaRomânia o vacanţă de şapte nopţi te costă între 280 şi 360 de euro în luna august. Pachetul turistic include cazarea la un hotel de trei stele – Green Dates -, biletul de avion, transferul aeroport – hotel şi asistenţă turistică pe perioada sejurului.

Bodrum, oraşul lui Herodot

Pentru o vacanţă în pitorescul Bodrum, preţul sejururilor pe coasta egeeană este la fel de accesibil, astfel că dacă alegi aceeşi agenţie, o săptămână de vis aici costă între 365 şi 400 de euro.

Preţul include şapte nopţi de cazare la hotelul Sami Beach şi condiţii de trei stele, biletul de avion, transferul la hotel, precum şi ghidul turistic.

Antalya, capitala estivală a Turciei

Agenţia AAtravel porpune oferte „last minute” pentru un sejur în capitala turismului turcesc, Antalya.

Dacă ţi-ai stabilit concediul la finalul lunii iulie, o vacanţă de şase nopţi aici te costă între 350 şi 440 de euro, cu zbor de tip charter şi cazare la un hotel ales ulterior în funcţie de disponibilitatea acestora, dacă profiţi de oferta specială „Express” a agenţiei.

De asemenea, poţi opta şi pentru un sejur economic pentru aceeaşi perioadă de şapte zile, la hotelurile Sava Butik sau Antalya, pentru care plăteşti 400 şi respectiv 440 euro.

Pachetul turistic include şi biletul de avion, transferul aeroport – hotel, asistenţa turistică, asigurarea medicală şi taxa de aeroport.

Alanya, oraş – port şi fortăreaţă

La Elysse Turism găseşti oferte speciale pentru luna iulie, spre destinaţia Alanya.

Costul unui sejur de şapte nopţi începe de la 310 euro la un hotel de trei stele şi ajunge la 470 de euro, la unul de patru stele, cu zbor charter, dar fără alte taxe incluse.

Vezi ce oferte propun agenţiile pentru o vacanţă pe insulele greceşti. 

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!