„The Men Who Stare at Goats”, premieră în cinematografe

De Unica.ro, pe

Reporterul Bob Wilton (Ewan Mcgregor) caută o nouă întâmplare senzaţională pe care să o publice, când îl întâlneşte pe Lyn Cassady (George Clooney) o figură din umbră…
ce pretinde că face parte dintr-o unitate militară secretă. Potrivit lui Cassady, Noua Armată a Pământului va schimba modul în care sunt purtate războaiele.

O legiune de „călugari luptători” cu puteri psihice extraordinare pot citi gândurile inamicilor, pot trece prin ziduri şi chiar ucide o capră doar cu privirea. Acum, cel care a pus bazele acestui program, Bill Django (Jeff Bridges) a dispărut, iar misiunea lui Cassady este să-l găsească pe acesta.  
 
Intrigat de poveştile prea gogonate ale interlocutorului, Bob acţionează după un impuls şi se hotărăşte să facă echipă cu Cassady.

Cei doi ajung la o tabără clandestină de antrenament condusă de un rebel cu puteri paranormale, Larry Hooper (Kevin Spacey), iar reporterul este prins între trupele Noii Armate a Pământului ale lui Django şi miliţia personală formată din super soldaţi, a lui Hooper. Că să poată ieşi teafăr din această aventură, Bob va trebui să înfrunte un inamic la care nu s-a gândit niciodată.

Filmul Omul care se holba la capre / The Men Who Stare at Goats este inspirat de romanul bestseller non-ficţiune cu acelaşi nume al lui Jon Ronson, o carte cu menirea de a deschide ochii publicului, asupra încercărilor guvernului american de a folosi puteri paranormale în luptă cu inamicul.  
 
Distribuţia filmului este una de excepţie: George Clooney, Jeff Bridges, Ewan Mcgregor, Kevin Spacey, Robert Patrick, Stephen Root, Stephen Lang şi Rebecca Mader în regia lui Grant Heslov.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!