„The Men Who Stare at Goats”, premieră în cinematografe

De Unica.ro, pe

Reporterul Bob Wilton (Ewan Mcgregor) caută o nouă întâmplare senzaţională pe care să o publice, când îl întâlneşte pe Lyn Cassady (George Clooney) o figură din umbră…
ce pretinde că face parte dintr-o unitate militară secretă. Potrivit lui Cassady, Noua Armată a Pământului va schimba modul în care sunt purtate războaiele.

O legiune de „călugari luptători” cu puteri psihice extraordinare pot citi gândurile inamicilor, pot trece prin ziduri şi chiar ucide o capră doar cu privirea. Acum, cel care a pus bazele acestui program, Bill Django (Jeff Bridges) a dispărut, iar misiunea lui Cassady este să-l găsească pe acesta.  
 
Intrigat de poveştile prea gogonate ale interlocutorului, Bob acţionează după un impuls şi se hotărăşte să facă echipă cu Cassady.

Cei doi ajung la o tabără clandestină de antrenament condusă de un rebel cu puteri paranormale, Larry Hooper (Kevin Spacey), iar reporterul este prins între trupele Noii Armate a Pământului ale lui Django şi miliţia personală formată din super soldaţi, a lui Hooper. Că să poată ieşi teafăr din această aventură, Bob va trebui să înfrunte un inamic la care nu s-a gândit niciodată.

Filmul Omul care se holba la capre / The Men Who Stare at Goats este inspirat de romanul bestseller non-ficţiune cu acelaşi nume al lui Jon Ronson, o carte cu menirea de a deschide ochii publicului, asupra încercărilor guvernului american de a folosi puteri paranormale în luptă cu inamicul.  
 
Distribuţia filmului este una de excepţie: George Clooney, Jeff Bridges, Ewan Mcgregor, Kevin Spacey, Robert Patrick, Stephen Root, Stephen Lang şi Rebecca Mader în regia lui Grant Heslov.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro